沈陣營第二百五十期 - 師父和你飛開淡倉

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
搞到咁我都忍唔住屌,在場班人點解無人stop佢,呢啲忽上腦既一唔係弱智一唔係鬼,企得係前面就要有更加高既覺悟,呢次既運動唔係話你遵從個人自己意願就算,前線做既野係代表近你身後所有既人。以眼還眼結果呢? 俾你打殘廢一百個鬼但呢場運動輸咗咁又有何意義。希望聽日有道歉行動補飛啦,今次難拆了。
如果今晚無發生打救護記者,妨礙救人等等
應該會屌機管局

但依家有哂合理正當性,唔會屌機管局阻止和平宣傳活動
而家818就真係指標,今日攪到咁,之前我覺得會有八十至一百萬人會出嚟,睇下今日影唔影響到人數
如果咁樣818就唔出根本係信念薄弱
對比612 721 811,今日又算係啲咩
再者,今日嘅事亦都唔會合理化黑警所做嘅事
兩者無邏輯關係,無可能咁樣瀨法

如果咁就放棄,某程度只不過係為自己缺乏信念原則搵擋箭牌
你可以呢種睇法,但你係要爭取更多人
你估二百萬人個次好多都有堅定信念?

呢件事唔係圍爐,復仇者聯盟都唔係圍爐就搞得掂啦
只能出得就出了
反而佢EXPOSE左
又會安然無恙
問題係黎緊有好多枝低能電燈柱等緊香港人
今日有線仲話班港區人大打算去新疆再教育營到考察
民主自由嘅精粹就係呢一班信念薄弱嘅人都認為你可以代表我
阿侵都要周圍拉票 呢個世界就係無可避免地要去照顧一班你覺得佢戇撚鳩嘅人 除非你推哂佢地入毒氣室
點解口講要民主 但實情做落就係獨裁?
個目的就係咁之嘛
delay完關稅又出奇地就香港示威開聲 你話侵侵唔係計好數有盤算利用香港呢下我都唔信啦
早尐訓啦
一次半次, 好小事

如果777唔係一次可以板平
二百萬人又何嘗唔係??
傘運五年, 咪又出番哂黎.
只要唔好FATAL,
一次半次, 小事到暈

最緊要記住
記住你地既大目標係一致既
今次做錯既就改
戰略戰術上UPDATE
咪得囉, 唔洗討論幾十頁既
我想應該喺對香港人冇信心,因為過往經驗有一班人太事忙,811嗰日真係付出太大,喺怕而家做出啲行為嚇怕之前冇出嚟嗰啲人
問題係黎緊有好多枝低能電燈柱等緊香港人
今日有線仲話班港區人大打算去新疆再教育營到考察

呢樣我又唔會太悲觀, 自然會有對應方法
好似個D阻人臉識變眼鏡, 身份證包鍚紙等等
訓練行動派行事更加周祥, 諗後果
和理非係盾, 咁勇武就係劍, 兩者缺一不可, 互補長短
希望啦
其實係唔係冇咗 Be Humble 呢
瞓唔著起身睇

又環球時報又藍衫又遊客

咩料呀
愈參與得多愈唔智志

因為全部人當左自己係一個群體一家人

好易理解
武勇捉鬼
驚攞炮指人
第2條友根本想比人捉
突發!Trump retweet 香港示威者揮美國旗 唱美國國歌
https://lih.kg/dEiCCS

仆街呢個笑到我

\|/
\|/
今期標題
和你飛清倉離場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞