【緊急】停止互屌 開始補獲 聽日和你飛搞道歉大會 唔好再block阿!!!

1860 回覆
3951 Like 380 Dislike
Push
Push
仲記唔記得我地嘅招降大法???

sing hallelujah to the lord

有狗、有反對聲音

用歌聲招降就夠

呢個講法好難站穩腳㗎
機場人人都入得
又影唔到佢做啲挑釁性行為
佢係公安係官媒記者都無法理順件事

只有搬返過去差佬同啲白衫藍衫友嘅暴力行為
令抗爭者精神異常緊張
懼怕好似811咁被所謂喬裝探員突然濫用武力對待
然後正式道歉去緩和件事
日本語:この度皆様にご迷惑をおかけしまして、誠に申し訳ございません。
做關公冇死嘅!
和理非同勇武派各有各做
雖然方向不一 但只要目標一致

核彈都唔撚割
各有各做 事後理性討論
無視所有五毛言論 冷氣軍師廢up
勿忘初衷 堅持到底
五大訴求 缺一不可
6.12 7.21 8.11

五大底線
1. 不打記者
2. 不打救護
3. 不濫用酷刑
4. 不攻擊平民
5. 冷靜,不被帶風向,要獨立思考

機場三不
不衝突 不打人(打狗同還手唔計) 不入禁區
機場道歉有冇tg grp?

太有見地

#我係禮貌撚
#我係道歉撚 #代香港政府道歉 #要抗爭 撳錢就得

[幫推]
https://lihkg.com/thread/1468330/page/1
"對唔住呀,我地個政府好撚衰,我代佢道歉"

https://lihkg.com/thread/1467893/page/1
對政府不合作 唔係對市民不合作

全球道歉運動!
推到去"民間記者會".
https://lihkg.com/thread/1467782/page/1

Say 句 Sorry, 好易啫 ~

#團結! Be water! Be humble! 香港人有禮貌!
#816轉美元!
#612 721 805 811 812
#和理非勇武!團結d好無!
#絕不割蓆,唯要改進
可能要下跪

今次最大既問題係阻人
不應道歉
道得太多是會俾人覺得無誠意
有咩事道歉了事
可派糖,做文宣
但千其唔好再有事就用道歉解決
1.真心唔明點解要SAY SORRY. 外國罷工係等閒事, 外國人好明白權益自由, 唔明既係你地香港人.
2.你搞SAY SORRY, 最多都係代林鄭講SORRY, 係因為777 唔肯做野搞到你地旅客今日咁唔順暢, 唔係我地香港人搞到你咁.
3. 機場不宜衝, 因為偏遠, 封你路唔比走太易. 又多CCTV 比人秋後算帳.
4. 繼唔繼續罷, 大家自由決定. 但係從來抗爭需要成本, 癱瘓機場已經係好化算, 唔使你被捕,唔使你流血, 唔使你爆眼. 如果係遊客覺得被阻唔高興, 我情有原. 如果係HK人覺得被阻而唔高興, 我屌佢老母臭閪屌撚爆佢條撚樣冚家產, 見D大陸閪阿支阿佐就打柒佢個老味系.
5. 鬼一直都有, 十鳩幾年前和理非遊行已經有卧底!! 唔係什麼新鮮事,只係比大家知道你知道既野, 大家冷靜少少耶. 泛民最多捉鬼隊, 係咪想又變番2014年玩大台, 玩糾察隊? 如果係, 不如大家番屋企訓覺,
6.. 記住, 你既對手係中共,中共出名無底線陰濕濕鳩. 如果大家想"談判", 我建議你都係番屋企訓覺.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞