【緊急】停止互屌 開始補獲 聽日和你飛搞道歉大會 唔好再block阿!!!

1860 回覆
3951 Like 380 Dislike
所以要識play this game
錢係無,但禮多人不怪,公關好亦無壞
818 人多就更佳
我地係對遊客道歉 唔係對政府 (我地唔係林鄭 阻到人咪道歉囉 )
推 用温柔示威
有冇都冇所謂
只是一場pr show
其實係累到好多遊客失預算同錢。
其實機場入面都有人舉牌"sorry for the inconvenience", 咁我哋道歉做大啲又有咩問題呢, 同埋我哋真係有阻到人
又係散水軍團
做做做~
道你老母臭化咩 冇做錯 道咩撚
又唔道歉又要停
即係PR又唔做抗爭又唔做
死P牌block得
兄弟爬山各自努力
不分化 不割蓆 不驚灰 不受傷 不被捕

5大訴求 缺一不可光復香港 時代革命

今日散定唔散 都唔好被班分化撚分化

唔好阻旅客!!! 我地係要警犬還眼 同旅客講香港發生咩事 癱瘓機場
我地係要令機場唔可以飛 唔係去要班旅客唔可以飛

手足做咩都老閪唔割唔分化
大佬呀你睇一半唔睇一半
我話暫停「和你飛」炸
無做錯都可以道歉
兩者並無衝突
我地叫多啲人入去做公關喎,點解你會 get 到散水
所以應該要再比心機等佢地知道香港發生咩事
點解要咁樣做
而唔係道歉了事

我覺得道歉係呢個情況
係好不負責任既行
點解咁講呢?
因為道歉既前設係你認為你之前所做既野都係錯
而唔係証明自己講道理
你要講道理 就應該要說服其他人明白我地既論述
如果人地立場上唔同意既話 咁其實你道歉人地都可以唔接受
其實道歉都係做場show比遊客睇姐,又唔係向政府道歉,如果做完班遊客又支持返我地既,何樂而不為?總好過比人屌(不喜勿插
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞