【緊急】停止互屌 開始補獲 聽日和你飛搞道歉大會 唔好再block阿!!!

1860 回覆
3951 Like 380 Dislike
有道歉活動我會去,上次稅局得幾十個人道歉都咁大新聞,而家係要等有個輿論上好睇嘅新聞咋
pish
唔好意思,手足互相檢討,只係想運動越做越好,希望你諒解

其實道歉唔難,最難係公關宣傳,谷到 818 多人出
贊成明天道歉,俾外國傳媒睇到示威者唔暴力之餘,仲係充滿良心及良知,外國人應想唔到示威者向遊客道歉,應該能震撼外國人。對比黑警,做錯到離譜都唔識道歉,形成好大對比! 當然,絕對尊重前線!
稅局可以道歉,果單野我都大力撐

但機場柒左不能道歉,因為性質同重要性相差太遠

如果一道歉,全世界會話示威者是為玩而玩,仲會激起外國旅客仇恨

機場一塞已經同宣戰差不多性質

你試諗下打打下仗,走去道歉,只會引起對方更想殺你
道歉係對準遊客,拉攏佢地話俾佢地知咩情況。
同意啊!!!
係 要政府屈服既方面 係成功既

晒個冧再迫爆個機場對抗個政府
唔好意思,手足互相檢討,只係想運動越做越好,希望你諒解

其實道歉唔難,最難係谷到 818 人數多
現在還在BLOCK遊客
推 唔好阻旅客呀
戇鳩 就係要佢日日都停
走去道歉做乜春
推, 唔阻都阻左, 咁先夠大氣, 正如稅局個單幫我地攞左好多分
道歉隊好似一路都有?

不過都贊成既
721 811
佢冇
所以咪搞到今日咁
推呀 雖然p牌
但認同
巴打韓文好叻, 我呢D半桶水只知MI AN HE就一定仆街
其實如果行動有唔合理既地方
有太多人有懷疑既時候
可能要諗下個行動方向會唔會錯左

就算唔夠人塞取消唔到航班
唔代表唔可以繼續和理非對外宣傳香港發生咩事
機場唔係短期戰略地方黎
如果強行令機場運作唔到先能夠取消航班
我諗好快會失去呢張牌

阻撓旅客上機
旅客會定義為因為示威者故意阻撓而走唔到
而唔係因為機場有突發事故所以走唔到
至於有人2日都走唔到
有人話定死線 平時就機場和你飛文宣
死線唔回應 搵一日人肉塞到癱

何謂癱瘓機場
https://lih.kg/1462444
贊成呀!
稅局就係超成功例子
做人無公關,死得啦
手足唔係垃圾,互相檢討,只係想運動越來越好,希望你諒解

其實道歉唔難,最難係谷到 818 多人出
首咩歉,果小小事,係都政府道啦,又攬上身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞