【緊急】停止互屌 開始補獲 聽日和你飛搞道歉大會 唔好再block阿!!!

1860 回覆
3951 Like 380 Dislike
唔需要
只需要繼續和你飛同鞠躬道歉
頭先隔離po好似有人話今日有播片 尋日有去但可能太多人睇唔到
推,我地應該爭取國際支持
未嘗不可
都要現場塞緊班人聽先得
佢地依家連傾都唔肯傾
放燃燒彈燒傷警察,應唔應該自首?
https://lih.kg/1463391
唔係需唔需要道歉既問題

而家係要做公關呀!!要上世界新聞呀!
呢度好多手足都熱血去阻人上機
其實唔阻等機管局自己宣布取消航班升降點都會好D
大家記唔記得之前有個媽媽帶bb上機 怕bb 喊會嘈到人 所以整左字條同糖派比全機人呀 唔理個班機既人係咪真係有開心啲啦 不過報導出到黎大家都好受落 其實我整緊字條啦 諗住聽晚派 希望到時大家見到我一丁友會幫我一齊派啦
係就好心佢地返去塞鐵算,我一路都支持佢地任何塞鐵運動,塞鐵只係激嬲港豬藍屍同淺黃。

我唔想激嬲有權派Sir this way 或者有中英聯合聲明權既果班人
Push
佢地情緒高漲緊
希望佢地肯事後檢討
我地要認清我地既目標:
"光復香港
時代革命
五大訴求
缺一不可"
機場只係手段
和你飛都不能暫停,佢係依家最有效及最安全的方法
你唔做一日個核彈會唔會消失咗?
同埋停飛原意係太多人所以停飛 唔係block哂d通道呀嘛
而家周圍都好多電腦播
個問題係要有個超大投影mon 先會draw到大部分旅客attention,講真好多旅客而家係感覺好嘈想快啲走
push
班友唔肯聽人講
又玩一言堂
心灰意冷
絕對支持,搞個道歉大會 警察好難搞事
可唔可以俾呢batch旅客走咗先
同做道歉大會拎下分先
見機場阻人上機,不停捉鬼,綁人。

我係茶記,全人類屌緊,昨天仲形勢太好!

快完了!
係,灰到喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞