【緊急】停止互屌 開始補獲 聽日和你飛搞道歉大會 唔好再block阿!!!

1860 回覆
3951 Like 380 Dislike
送啲心意卡比佢哋帶返家鄉,解釋點解屋企人遲咗返嚟都好
又道歉
撤回送中惡法
撤回暴動定性
釋放示威者
成立獨立調查委員會
落實真. 雙普選
兩日真係夠晒數,諗過樣新嘢玩,否則俾警察捉到路
認同要俾一兩日人走同返啦
唔一定用講
你睇個post 都唔一定用講
第二日係俾警察熟悉晒環境,開始對現存人士理虧
好主意
5 毛超級多
https://lihkg.com/thread/1442177/page/1
記低所有5毛
光復連登

現實中5毛不會出現,只能在網上分化
點會又?
禮多人不怪
每次抗爭者道完歉都有相當好嘅迴響喎
Hong Kong is not safe係因為黑警。唔好搞到外國人覺得係因為我地
將心比己啦
你比人阻住返屋企你都嬲啦
啲野仲要無得claim返,就算有都賠唔足
無啦啦企係到阻住人,人地轉身離開就係到揮手講byebye,都唔知係想攞景定贈慶
你自己無打算去旅行,無家人係外國,唔需要趕返學,唔需要出差,你實話無問題㗎
你日日係到坐,坐到9月頭就準時返學,根本無諗過上面果班人既感受

其實係嬲就會嬲,你講幾多次對唔住派幾多食物券都無用,唔會令人忘記你阻住人令人上唔到機/無機返屋企既事實

我覺得就算唔道歉都唔應該再主動去block任何野
根本係損人不利己
乜都無做都係暴徒...
你不如當係綁匪啦,依家綁架你地做籌碼
push
咁講都唔聽再去塞counter唔俾人入嘅,就好大機會係鬼,促佢出黎,冇合理解釋講嘢特登講埋一二邊,唔肯回答問題同想走佬嘅話就唔駛留情搜身照相post出黎
Push
無錯,阻住旅客,旅客上唔到機係旅客責任,冇得賠,受害者只有旅客本身

政府冇啦啦取消航班,冇得飛係航空公司責任,損失係航空公司,受害者係航空公司加旅客

旅客平民一個,有咩能力幫我地?
航空公司咁大間機構,有壓力畀到政府,咁對我地先有利
過到自己就得
反正香港人好鍾意將所有責任攬上身

各自爬山
不分化 不割蓆
宜家唔洗屌任何人
最重要諗諗點樣改善機場運動

你阻到香港人都仲可以同佢講我幫緊你都有份既香港爭取緊權利
但擺明車馬主動要唔關事既外國人承受呢個結果俾人感覺一定唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞