【緊急】停止互屌 開始補獲 聽日和你飛搞道歉大會 唔好再block阿!!!

1860 回覆
3951 Like 380 Dislike
好明顯你係鬼!
好的沒有問題
推道歉行動,我們是禮貌講理的示威者,責任雖在冷血政權,但既然對人有影響,道個歉也是應該的
Pish
咪公開道歉,道歉又無成本

"起機場和平示威
俾到機會大陸公安同警察起機場扮示威者倒亂
令到各位遊客有所阻滯,我地致上萬分抱歉"

記住,道歉瀨完人地唔代表自己之後唔可以做

自問無咁上下EQ既人真係唔好去
見到有手足忍唔到想開片唔該拉走佢先
大家都知係
但對家應做唔做 我方做=我方勝
push
佔機場繼續
但道歉都要做
好多外國人好支持我地
但又被阻 至少我地道歉
可以比佢地知我地都係被迫
唔好再捉鬼呀呀呀
冇錯!!
我地要令旅客覺得我地對於佢地返唔到屋企都好唔開心

然後將矛頭指向政府 !!!!
令旅客認清係政府搞到咁樣
聽日開始邊個主動阻人就係鬼啦屌 明顯有狗帶風向想搞事令到旅客覺得係我地問題 想啲機cancel既好似尋日咁用人數就得 起唔起飛唔係我地決定 如果黎緊幾日繼續有人搞旅客既好快黑警暴力清場外國都唔會有意見
推。認同
其實今日見到人飛唔到緊張到喊 個下個心都好唔舒服
你真係無改錯名
道歉
聽日入去幫手say sorry
要成功溝通,你要先響情感上令聽者願意聽,然後先有可能以理服人。

道歉唔係話邊個對邊個錯,而係先用情感打開溝通橋樑。
先道歉令受阻旅客放下敵意,然後再令佢聽我地解釋。
我唔係講緊道歉,而係講緊
冇啦啦今日會有人帶起阻閘口,咁多日都冇,
冇啦啦一早取消,

兩樣野加埋,有可能係黑警寫好劇本,再搵人帶領講對白,希望大家唔好中計,做返一直以檢和你飛做開既野就得,尋日已經証明左,只要人多,都可以有效果!唔好將尋日贏既,今日輸咁一半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞