【緊急】停止互屌 開始補獲 聽日和你飛搞道歉大會 唔好再block阿!!!

1860 回覆
3951 Like 380 Dislike
問:阻塞機場搞死香港?
答:「做法不完美,但可接受,要改善。」
真誠道歉!!!

Btw 洗唔洗用埋民間記者會黎道歉?
做法不完美,但可接受,要改善。
X2
雖然唔割席, 但下次唔好再錯, 我地失去盟友最開心嘅一定係林奠+克警
機場一定係和理非主場
靜坐文宣帶返落五大訴求同警暴, 我哋唔係開捉鬼大會
手動置頂
各有各做,無問題!
Go go go !!!!!
啱!!!!
飛機飛唔到無人會怪我地,飛左上唔到機就係我地問題。
唔係去到邊要阻到邊嫁,阻礙遊客而無阻礙機場既語係不合作運動黎架
Push
有冇人搞旅客服務站
定係機場義士拿拿林草擬好,係機場半開記者會,等外媒報得切
亦都可以順手講下下一步行動,同埋之後做嘅嘢對旅客嘅影響
由機場義士去講,效果好過民間記者會嘅文宣去講

到聽朝外界應該有好多反應,晏晝先再用民間記者會拆彈
明唔明琴日個停飛同今日係唔同
琴日有幾多外媒有負面野報先?
今日呢 你諗下外媒既反應
唔係政府唔道歉我地就要學佢
藍絲講唔過你郁手 我地都唔應該學
唔係叫你打不還手 而係先出手 就理虧
人就真係on9 都係睇畫面觀感
你今日個觀感就係先出手打一個還唔到手既人
當有人question你同警察有咩分別個陣,你點答?
我地勇武同和理非甚至中立都好,大家不恥既野
點解要做
呢場道歉係要做個對比呀

冇人要割 請同心補鑊
認同 覺得塞第一日得到關注,第二日啲人都仲有可能同情,第三日就唔未必得到原諒喇。

聽日去嘅話想買啲香港特色小零食派俾旅客,大家有咩建議?
推!
做埋機場超合作運動!
幫人拎行李,推行李,帶路,執垃圾,Free hug, 免費水站,旅遊介紹,教人搭車...
求下大家停止分割!!
不分化、不割蓆、不篤灰
做錯就係要補鑊,大家係一體,無分你我。
唔通個香港分一半係靜態,一半係動態?

錯咗就認,就道歉,大人應該會做到。
方向錯就調整!唔需灰心,唔好嬲自己人!
做錯要認
推 支持 另外如果發現隔離果個好激動記得叫佢冷靜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞