【緊急】停止互屌 開始補獲 聽日和你飛搞道歉大會 唔好再block阿!!!

1860 回覆
3951 Like 380 Dislike
你搞道歉不如搞左而家個班主動攔旅客既天才先
依家仲攔緊咩
忠言逆耳 各位戰友希望大家聽下意見
琴晚已經不停出POST叫大家唔好塞離境大堂
我知大家唔係塞住, 只係企係旁邊舉大標語, 旅客出入仍然非常自由,
但咁做都好易幫港共加子彈, 畀政府做你一鑊
當然你又可以話, 你呼吸都畀佢屈, 但你係離境大堂附近聚集, 佢要入你都易好多
但永遠, 每次D人都唔L聽, 即使宜家都係有人好硬頸
爬山就大L晒, 咩意見都唔聽

講多次, 入機場, 可做
但要去ARRIVAL HALL!!
離境大堂盡量唔好接近!!

邊個帶頭塞離境大堂, 邊個就有機會係鬼, 馬上檢查佢
話唔洗嗰啲參考返上次稅局
埋去傾過,淨係收到兄弟爬山,各有各做呢個回應
岩,我都想講
我最憎唔係政府做錯嘢
係做錯嘢都唔撚認錯道歉
仲係到死狗咁死雞撐飯蓋

我地都唔想變到政府咁架,係咪?
絕對要道歉
傾過 班人根本就唔會聽你講

今日個觀感真係好差

聽日真係要露出胸部先得

埋去傾過,淨係收到兄弟爬山,各有各做呢個回應

唔關個形式事
而係我嘅概念係機場癱瘓係機管局做成
地鐵塞係因為我地卡車門造成 所以後者對歉我ok
機場可唔可以做到放映會
派糖

叫一人拎5000出黎賠比旅客

我驚100個有99個聽日唔出呀
撤回送中惡法
撤回暴動定性
釋放示威者
成立獨立調查委員會
落實真. 雙普選
唔可以停止塞滿機場 佢一日唔回應 一日都塞爆 一齊攬炒吧
其實如果咁 不如黎個順水推舟
話啲狗帶起阻止遊客上機 將問題比返政府
其實現場咁嘅情況 你話邊個發起都係口同鼻拗
為不便致歉 順手解釋吓發生咩事
冇話大家有錯 只係公關show
我認為百利而冇一害

反而我認為有好多手足好中意將所有嘢認上身
有啲野自己人明就得
例如可以賴落公安block人、有鬼帶頭升級
偏偏有手足衝出黎鬧 話咩做得出怕咩認

大佬阿 依加對家連俾警察用布袋彈射盲都可以屈返轉頭
點解仲要咁著重原則、有做過就認?
咁樣我地永遠打唔入低學歷深藍戰場
記我我地要"和理飛" 唔係"阻你飛"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞