【緊急】停止互屌 開始補獲 聽日和你飛搞道歉大會 唔好再block阿!!!

1860 回覆
3951 Like 380 Dislike
ys
呢個咪係和你飛個原意
播片時間!
同意,各位加油
同意!!!!

呢件事上面,阻登機應該係由黑警清場引起!
自己人做令原本文宣工作受阻!

癱瘓同文宣兩者有衝突,只可以二選一!
一定有人唔同意,但係請以民主方式嚟決定!

我向來係 cd rom, p 牌仔。人微言輕。我無意小任何手足。我只係想大家一齊諗清楚要點做。

罷工,阻塞道路主要影響係香港人。明理嘅,大家都䀆量包容,甚至支持。但想離港嘅外國旅客呢?佢哋真真正正係 no stake in HK. 佢哋係好難會感同身受,覺得自己要為我哋香港人付出任何嘢。甚至難聽點講,你哋香港仆街更好。香港人如果失去外界支持,基本上就係孤軍。就算係有六百萬人支持都好,都係自我感覺良好。其實大家對準嘅政權唔單單係香港政府,仲有共產黨。雖然共產黨日日鬧9外國干涉內政,但在大部份外國支持下,佢哋都會有所顧忌。如果連外國都反對香港,在下愚昧,實在想不到香港會有出路。

所以希望各位手足一齊諗下唔好去太䀆,太心急。人哋自己決定取消航班是人哋嘅責任,如果手足阻止人上機就係大家嘅責任。再者,在下是政府,也會順著找臥底來幫忙阻止旅客離開。大家會分到誰是手足,誰是臥底嗎?大家千萬要慎重想想,權衡利害。

無論如何,和理非小弟還是會支持大家。
武係必要時的絕技
停左就爭取到成果呀?
你唔係鬼
但各有各做 兄弟爬山
日日機場關閉 經濟大進步
公關多無壞
禮多人不怪

我地要力谷 818 呀

認同道歉大會 幫你推
唔連續我同意嘅 一個星期一次用人數塞爆都夠
係和理非嘅可行方案
不過真係要體諒手足
我地用盡一切方法去抗爭
一句鬼 可以打沉好多人
FREE HONG KONG DEMOCRACY NOW
我錯了
只係打漏左「暫停和你飛」
結果比人狂屌
幫手解釋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞