【緊急】停止互屌 開始補獲 聽日和你飛搞道歉大會 唔好再block阿!!!

1860 回覆
3951 Like 380 Dislike
請準備八國語言道歉狂loop(講唔講中文好

Deeply apologize
Go me Na sai
mi an he
要向旅客解釋同補獲
咪on9
人少就文宣,人多果陣AA自然會出手助攻,到時冇敢容易俾政府咬
人多自然停
人少夾硬佔唔係叫be water
係叫無鳩聊

同埋搞到人哋飛唔到
同嗰五大訴求有咩關係?
算啦 呢班手足都係博哂命架
有個絲打比人打到仲喊緊
我唔會割 有咩就再一齊補獲ok?
下次唔再做咪得
葉國謙都話稅局道歉高招呀!
對家都咁講你聽唔聽
有咩用?你而家係要經濟停頓脅迫林鄭投降,外國人同情佢地又肯幫香港獨立出力咩?
我覺得要隔日塞比一日人地番屋企,將心比心,你可以忍耐一班被迫壓既人阻左你一日番屋企,都應該忍唔到比人阻左成個星期都番唔到屋企掛?
依家塞機場個重點係影響經濟,唔係要影響旅客

隔日塞一樣好嚴重影響經濟,但係旅客都只係遲左一日半日番屋企,冇咁不滿又可以達到影響經濟既效果,仲可以比我地自己抖下

唔好比衝動同憤怒控制自己
繼續無了期塞,人多就cancel flight,唔使再block啲lift啦
屌而家係我地阻到外國遊客,佢地係盟友唔係敵人唔係藍屍,向受阻盟友道歉絕對冇無題
可以一試
咪再搞道歉活動。

要體諒嘅會體諒,藍絲就係藍絲,你道左歉佢點唔會理你。自己人受罪,市民唔領情,唔好再道歉整埋晒啲左膠野。

係都唔係我地道,咪玩。
721 811
818遊行
公關show一場
好多人好睇門面嘢㗎咋
純坐閘口已夠最緊要密,俾人checkin 到, 都要跨山越嶺先去到閘口,又唔係得一個搭,飛機係逼住等checkin既人,唔係要load低行李,每架都係咁,阻5~10mins,都達到目的
人多 自然會 停機
而唔係 格硬黎
手足要比d 耐性呀
借機會 宣傳,而唔係自high
唔好屌遊客
唔好阻人走
唔好逼人做得唔得!
只會比籍口黑警入黎 依家捉你咋
依家人少 好危險架
琴日可以癱瘓到係因為多人令機管局無可避免停飛咋
關咩事
朝早已經收哂notice傍晚會開始停飛
跟本唔關你做咩野事

利申:朋友原定今晚飛番香港但今朝已經收到通知會停
人地點知你?一定要體諒你第二個地方既野?
你以為停飛真係同濕鳩記招一樣可以日日做無代價?
佢試下停左一個禮拜睇下會幾撚大鑊囉
推推推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞