【緊急】停止互屌 開始補獲 聽日和你飛搞道歉大會 唔好再block阿!!!

1860 回覆
3951 Like 380 Dislike
寫咗段字,有用嘅話請拎去用

我承認我們誤判 但我不與他們割𥱊
https://lih.kg/1467652
Push

檢討,不割蓆
建議,不譴責
捉鬼,不分化
道歉唔單止係人地明唔明,更加係升級我哋形象
公關嘢一定要做
林奠條臭西當初個位點拎返嚟架?咪一味做門面工夫囉!
何況我地有理有節

中共狗,唔係第一日嘅事
心痛係大家知,但當面對奸招依然中伏,
人地出咗幾個人就分散和你飛,直頭低成本,高效益呀屌!
以後面對唔合理嘅煽動,由9佢啦!

虎落平陽被犬欺,勇武要搵返合適佢嘅戰場!
室內鑊鑊最易瀨嘢,新城市係咁,機場又係咁,
和你飛場合請手足好好回HP,出街hit and run靠你地了
support
補乜野鑊?
大把人覺得冇問題
要繼續 block
真係嘥氣
有冇人搞旅客服務站
幫助外國旅客 如果未有機又想玩多幾日
可以夾錢幫佢地訂酒店
又可以拉攏下酒店業
我只係想理性分析事件,阻人上機的行為係做得唔好,請問遊客有幾多人,香港人被克警使用過分武力,大多數遊客有冇出來指責,佢地的領士官,有冇出來指責克警和香港政府,遊客唔係長期留在香港,遲D走對佢地只會做成不便,但係阻遊客上機,會對政府和北京,航空公司造成壓力,北京要10月1日前清場,之後大清算,你看國泰就知道,所有參加過這場運動的人會有各式各樣的追究,過往的運動,日晒雨林,受傷的受傷,拉的拉,比克警圍打的多的是,但在機場有遊客,有機場保護市民,易守難攻 ,在機場大家只要捉鬼,拍攝佢地的所作所為,吳好分化,可長期抗爭,對抗一個不公義的政府,5年10年都可以,雨傘失敗在於長期留守,在機場無必要留守,只要機場講暫停,便可以回家,真正做到,不被捕,不受傷
道歉 加 超合作運動
攞反民意
要喺政府抹黑我地前先一步透過傳媒攞反民意
可以喺機場快線嘅站開始做起
幫手買飛 主動教撘車加做文宣
推到超熱門
柒左就要認!
721 811

agger

要得到人支持,做pr嘢好重要
雖然可能仲有遊客/外界依然反對塞機場

不過,道歉可以至少比人覺得
示威者係肯承擔責任,承認過失,唔係暴徒
起碼都有遊客會原諒
示威者加返d分
尋日同今日最大分別係機管轉咗策略
唔再主動暫停航班
由得啲人繼續check in
廣播又淨係用廣東話
等啲旅客同抗爭者互片
可以道歉,請大力解釋今晚機場衝突起因,點解會有公安同大陸人扮記者入機場挑起衝突
反正實好少人
逼唔爆機場

搵d野做下都好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞