【緊急】停止互屌 開始補獲 聽日和你飛搞道歉大會 唔好再block阿!!!

1860 回覆
3951 Like 380 Dislike
醒啲啦 話有公安滲入 阻人上機果啲好大可能係公安 示威者阻止唔到
請各位好好善用公安
我覺得塞人行動可以留返星期六日真係靠人海嚟做
唔夠人強行塞其作用不大 d航空公司飛機就繼續飛
淨係搞到班旅客 但係對影響政府經濟不大
最多叫做令香港機場形象受損
請各位停止互罵

善用公安呢單野
不在其位 不謀其政
噤幫得手 不如做埋律政司個份 釋放所有義士
我屌左成個月喇, 721之後, 基本上次次都係無厘頭屎忽痕搞場大龍鳳出黎, 結果出黎個目的唔見左
721? wfc, 和你飛? 食得o架?
第二日個版面就係警民衝突, 今次聽日會係群眾衝突, 本身尋日好地地
今日唔夠人一樣和你飛到, 和你飛本身係好活動, 係文宣活動黎, 人唔多一樣做到, 癱瘓機場係政府搞出黎, 唔係和你飛本身嘅目的, 依家好似變左癱瘓機場先係目的咁
依家係互聯網年代, 唔只黑警做柒事會秒傳, 我地做柒事都係秒傳, 麻煩各位做嘢之前, 停一停, 諗一諗做完會有咩後果, 唔好行動而無思考
push
道乜撚嘢歉呀

你話自己係喺現場,但我現場亦知名好多離境嘅人都明白同理解發生咩事

要道歉嘅叫淋奠道,唔係我哋
記住一樣嘢
係機管局叫停
你中意點講就點講啦
"阿sorry阿尋日有公安混入黎搞事block路阿 我地原意無打算阻你地上機㗎 不過都唔好意思阿阻到你"
岩 推
認同請推我上去!!!!!認同請推我上去!!!!!認同請推我上去!!!!!認同請推我上去!!!!!認同請推我上去!!!!!
明天真係要同旅客道歉!
我哋係和理非
唔係停你飛
係要停機場都等六 日人多先
人多就自然塞停機場
今日係阻擋旅客唔俾人上機
今日好似中咗柒婆計
公關!!
好同意
人哋要走而走唔到,原則上真係剝奪人哋自由、實際上亦只會顯得我哋自私兼令機管局拎正牌趕手足走。我哋要維持落去只需要jam到水洩不通,唔使出手。請各位幫幫手
真心想問
如果剩係去arrivals hall,809咪坐咗三日囉
唔係因為811太過份先升級上埋7樓佔領咩?
即係依家繼續坐返5樓?
聽日準備用身擋人入禁區

超型
自己代入諗下
人在外地可能黎幾日旅行,會唔會係知道哂你612 721 811仲有無數咁多日發生過咩事?
唔好講咩現場做文宣
而家返唔到屋企,仲有心機睇你地d標語、海報?
態度根本決定一切
你好聲好氣、helpful,起碼會令佢地覺得冇咁驚
唔好唔記得我地當初就係靠呢d微細位感化咗唔少中立撚
你凶佢阻佢,可能只係一句,佢已經會反感

但係公道講句點解某d現場手足咁躁同埋要set road block?
咪就係因為唔夠人今日早少少完全唔夠尋日咁多人
係有野要賽後檢討,但我相信個班手足唔係鬼
然後代替埋冇入黎嘅人呀!!!
入黎啦,入黎啦香港人
Pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞