【緊急】停止互屌 開始補獲 聽日和你飛搞道歉大會 唔好再block阿!!!

1860 回覆
3951 Like 380 Dislike
今日嘅事唔係錯
係唔夠完美
努力改進啊咁多位
萬人道歉🙇‍♀️🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♀️🙇‍♂️🙇🏼‍♀️🙇🏽‍♂️🙇🏽‍♀️🙇🏼‍♂️🙇🏿‍♀️🙇🏾‍♂️
pish
唔做都做左,道歉應該會係一個有效挽回形象嘅方法
全世界要補鑊啊!! 唔好靜係坐係度
做錯唔緊要 最緊要肯道歉 檢討今日既失敗 聽日再戰
打好文宣戰!
推!
黑警都話唔完美 可接受 可改善 啦
唔好再以假冒記者嘅原因黎捉住佢
扮記者唔犯法

麻煩用因為佢件I Love 警察t shirt 懷疑佢係有份策劃並發動荃灣恐襲嘅嘅原因拘捕佢 快手同所有手足講唔係好快瀨野
Push
有冇手足可以幫手整道歉Q&A package呀? 咁英文冇咁好嘅巴絲知道聽日要同旅客講啲咩,同俾佢哋問題果陣都識答。
要證明畀世界睇我哋係有學習能力
錯咗會認亦都會有實質改善行動
同港府唔一樣
推先
up

先手道歉有用架
運用年情人+衝動
再整理埋呢兩個月既不公義 721 黑警 福建幫 荃灣
順手幫人回帶
利用呢d points 去搏得其他人既理解同同情

大家諗下 圍警署根本唔係好多人好大反對
因為黑警做既野令人憤怒 好多人唔同意但會理解

理解
呢兩隻字好重要

道歉既用義係可以拎埋個不公義既政府對比,話比人聽我地同政府都係有分別架

希望大家肯聽聽意見

和理非唔敢做既野,勇武幫左我地,咁勇武出問題,和理非係咪時候出手啦? 永不割蓆呀,一齊打輿論戰
唔好日日影響同一批嘅旅客!
一個理性旅客搭機返屋企,delay一日會體諒,但兩日三日嘅時候就會討厭⋯
聽日真係搞個道歉公關show, 俾返啲機會人上機!
星期五、六多人啲咪又搞過
道歉大行動,你我有責
民間記者會要AM開,先道歉,多次,先壓住輿論

3日唔入機場,唔係輸曬外媒
而且而家文宣需要大量人手
3日唔入機場,睇左風向壓唔壓得住先
星期六仲要保護老師,對付福建幫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞