2017英國master討論

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
second low畀birmingham收咗
但係報錯濕鳩advanced mech
但係等咗勁耐都未有accommodation offer
有冇人已經收到??

心急人上
學校仲未出cas reference number俾我

X2 你邊間?
Tier4申請咗一排都未有聲氣,有冇巴打可以share下今年搞tier 4用咗幾耐?

你普通定快

我普通咋

普通聽聞20工作天,有另一個visa post,你可以去睇下,大家有比d data 出黎

我7月28號做普通證,8月18號收到簽證
係咪香港人申請tier 4 visa 都要做police registration?

香港居民唔洗

你要睇番passport張貼紙點寫,如果用特區就要。

BNO好似唔使。

有無巴打嚟緊會去 Durham?

留個tg傾下?

tg: MC220

巴打咩bg?
有冇人去Birmingham呀

巴打咩bg?

City Second Up

巴打咩bg?

你係durham business school?
競爭大唔大

巴打咩bg?

你係durham business school?
競爭大唔大

我係social science
又唔算,我成績只算中等,不過佢都收左我
岩岩自己開錯台
報左Birmingham Glasgow Surrey MSc
各位巴絲咩情況報左咩科?

同cpe有冇關係架?

巴打咩bg?

kitty 相認
想問吓各位ucl 係唔係學店
taught master 收得濫唔濫

係,濫。完。

係,濫。完。

搭單問埋IC engine收得濫唔濫?
官網一般寫最低2:1 實際上會唔會同好多攞first既人爭?

係,濫。完。

三大2:2有無chance

係,濫。完。

搭單問埋IC engine收得濫唔濫?
官網一般寫最低2:1 實際上會唔會同好多攞first既人爭?

IC唔係學店,佢話乜就乜

係,濫。完。

唔知,佢course寫乜就應該係乜。印象中有唔少course2:2 OK

係,濫。完。

唔知,佢course寫乜就應該係乜。印象中有唔少course2:2 OK

想問uk d 大學其實係咪會睇埋其他field既野
我cu bachelor得2-2
但master有credit(gpa>3)
GMAT~680
三年consultant exp (bank client)
咁既profile有無chance
好多時見佢req bachelor lv既2-1依家唔敢報

係,濫。完。

GMAT~680
三年consultant exp (bank client)

同埋cfa lv3 cisa prince2都考左
Master 讀data sci

係,濫。完。

GMAT~680

有工作經驗,可以彌補
IC唔學店啦
Sheffield 有冇人?
三大third hon CGPA2.659加工作經驗會唔會有機直接報到master
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞