2017英國master討論

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
LSE offer holder here
有無巴絲?

絲打 咩bg

紅巴,ECON
有無巴絲?

絲打 咩bg

紅巴,ECON

Hk or uk bachelor
有無巴絲?

絲打 咩bg

紅巴,ECON

HKU
如果英國想讀urban studies/ human geography master(最終目標想research),有冇邊間uni係值得讀?本身諗緊ucl urban studies master/ king's huamn geoaphy master.

三大 2:1 本科讀soci
有無巴絲?

絲打 咩bg

紅巴,ECON

HKU

咩hon grad
想問下你地
你地報個陣grad左? 如果唔係點知自己咩hons
而家year3 諗緊下年報定出黎做住野再報
有冇巴絲報左Birmingham?
點解我報左成個月都仲未出
報左Cass ,UCL, Warwick
邊間既Management school會好D
已有Cass同Warwick Offer

我3月30號報 4月28號有offer
報左Cass ,UCL, Warwick
邊間既Management school會好D
已有Cass同Warwick Offer

咩科?

咩科?

我3月28報
到宜家都未有offer
Postgrad 想去英國讀master
但無乜科好揀
自己讀文科
得communication , history , philosophy
讀完返黎好似對做野無乜幫助
去到純粹為浸下英文又好似.....
求屌醒
有無巴絲?

絲打 咩bg

紅巴,ECON

HKU

咩hon grad

LSE Econ history
有冇巴絲報咗讀音樂相關嘅master?

利申我係窮撚,但好想岀國讀碩士,想向各成功巴絲取經
想問問有無巴絲讀緊UCA或者UAL,我報左呢兩間嘅MA in Fashion Photography, 兩間都收,上網睇啲資料又覺得唔夠中肯,想問下有讀嘅巴絲覺得呢兩間點

咩科?

我3月28報
到宜家都未有offer

international development
你報咩?係咪多人報所以耐啲

咩科?

我3月28報
到宜家都未有offer

等得耐嗰啲通常都GG,可以send email問下佢既

咩科?

我3月28報
到宜家都未有offer

Microbiology and infection

咩科?

我3月28報
到宜家都未有offer

等得耐嗰啲通常都GG,可以send email問下佢既

真係㗎?咁我咪GG?!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞