2017英國master討論

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
想問下你地多數點搵住宿架?
住返學校宿舍?student.com?定點
非八大psycho人second up報左UCL psycho master 有冇機
已有Sheffield offer 但人總是貪心
想問一下大家遲下九月機票會點揀?

暫時google 到 BA 同 virgin 係有學生飛

學生飛幾錢?
同係應該買來回定單程

學生飛幾錢?
同係應該買來回定單程

我見學生飛個期係針對 undergrad 多啲
個價係萬頭包來回兩件行李

學生飛幾錢?
同係應該買來回定單程

有無話停留時間?
飛其他airline 好似抵d喎咁

學生飛幾錢?
同係應該買來回定單程

有無話停留時間?

個差價直頭可以將d野dhl寄過去
Book 左9月18 CX飛 heathrow
單程4100

有無巴絲差不多時間過去
單程4100

有無巴絲差不多時間過去

來回都係5000幾咋喎 利申應該都係果個時間過去,睇緊機票
有無蘇格蘭友?
有無蘇格蘭友?

單程4100

有無巴絲差不多時間過去

因為我未必直接返黎
同唔做學生飛stay到咁耐咩
有無bristol巴絲 有無master tg group
有無蘇格蘭友?

where?

Emirates都有 打去問過 website未出

學生飛幾錢?
同係應該買來回定單程

有無話停留時間?

Within 1年呀
各位巴打 今年小弟 ncl m&m year 2 掛住玩攞左2:2 (差1分 2:1) 想請教各位巴絲打如果想報lse/ucl/ww 嘅master 應唔應該照報左先?好怕佢見我2:2直接reject 我 定還是等下年嘅呢個時候出transcript 攞番個2:1先報?

祝各位今年報嘅達到offer requirement

學生飛幾錢?
同係應該買來回定單程

有無話停留時間?

Within 1年呀

我就係計過未必1年內返到
因為想去其他國家讀language courses

學生飛幾錢?
同係應該買來回定單程

有無話停留時間?

Within 1年呀

絲打妳都係ucl? 妳係咪confirm左offer la?

學生飛幾錢?
同係應該買來回定單程

有無話停留時間?

Within 1年呀

絲打妳都係ucl? 妳係咪confirm左offer la?

係啊

我琴日先email 張final transcript 比佢
目前仲係hold conditional offer
真係好葡萄你地 個個都咁有錢去uk
點解LU仔入到Oxford 我就連interview都無

邊到
ucl urban studies vs. warwick poli econ各位有無咩comment

睇下你想做邊行

政府/research

咁ucl
各位巴打 今年小弟 ncl m&m year 2 掛住玩攞左2:2 (差1分 2:1) 想請教各位巴絲打如果想報lse/ucl/ww 嘅master 應唔應該照報左先?好怕佢見我2:2直接reject 我 定還是等下年嘅呢個時候出transcript 攞番個2:1先報?

祝各位今年報嘅達到offer requirement

我覺得可以照報先 到時fulfill 唔到咪入waiting
單程4100

有無巴絲差不多時間過去

11飛LHR
玩夠半個月先開學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞