2017英國master討論

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
想問下讀書移民係咪已經唔可能?
PolyU BBA first hon想報LSE/UCL/IC既 Business master有無機會?
有冇倫敦踢波JJ?

有!!!

巴打add我tg 呀
https://telegram.me/stvvvvv
我反而想睇英甲
我反而想睇英甲

Wai-Tsui Dai?

英國冇乜可能 德國荷蘭機會大啲
有冇 ICL JJ??
有冇想瘋狂睇英超巴打??

IC jj

英國冇乜可能 德國荷蘭機會大啲

讀夠10年就得
有冇 ICL JJ??

IC

巴打讀咩
想問下你哋去整visa有冇帶哂所有舊passport去?我form填哂但如果拎唔哂全部正本過去嘅話有冇問題?
有冇 ICL JJ??

IC

巴打讀咩

我都係IC
巴打搵到地方住未?
有冇 ICL JJ??

IC

巴打讀咩

我都係IC
巴打搵到地方住未?

IC master grad
有冇 ICL JJ??

IC

巴打讀咩

我都係IC
巴打搵到地方住未?

Finance啊 未搵到地方啊pk
有冇 ICL JJ??

英超巴打👋🏿 留個tg?

t.me/Scandiii
有冇 ICL JJ??

IC

巴打讀咩

我都係IC
巴打搵到地方住未?

Finance啊 未搵到地方啊pk

你搵到未啊 一唔一齊住 add我tg t.me/Scandiii
Tier4申請咗一排都未有聲氣,有冇巴打可以share下今年搞tier 4用咗幾耐?
Tier4申請咗一排都未有聲氣,有冇巴打可以share下今年搞tier 4用咗幾耐?

你普通定快

仲等緊快證 巴打add 個tg?

你普通定快

我普通咋
係咪香港人申請tier 4 visa 都要做police registration?
係咪香港人申請tier 4 visa 都要做police registration?

香港居民唔洗
上面啲巴打七月快證都半個月 八月咪仲仆街?
上面啲巴打七月快證都半個月 八月咪仲仆街?

快證都半個月?咁普通搞幾耐

你普通定快

我普通咋

普通聽聞20工作天,有另一個visa post,你可以去睇下,大家有比d data 出黎
學校仲未出cas reference number俾我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞