召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (50)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
一定泊得好過我
合格2年泊S位少過十次
而家識泊但一定多過3手來回
我係太執著車尾兩盞燈平衡 又冇回返兩圈軚
左邊前轆撞壆好撚唔抵
另外想問下乙部排幾耐到
咁你係肥3手掉頭?
乙部好似返澤安考
澤安個場其實好鬼下
睇落好大好易 其實差少少都唔夠
又無得入去練
肥泊位呀 3手冇事
個牌袋咗一大半架喇,加油。
今日pass返丙部(澤安),星期四會唔會已經可以去拎牌
麻煩哂巴打
【美國巴絲】請聯絡你嘅地區同州嘅國會代表/議員
https://lih.kg/dNDHwS
通常都得。

不過你甩 P 嗰日好似係星期六,你唔介意嗰個週末唔揸得車就冇問題。
重考乙部好過重考丙部啦,起碼唔洗再練路試場
唔該巴打
我上次都係油塘肥乙
我5號肥佬 搵人抽27號就考到
8月30 朝早9點幾考 行細圈 啲死車真心嘔血
我跟住袋口架車轉入迦密村街 見到佢轉完行咗無耐打燈轉咗出去 就知有死車
但因為左邊勁多死車 前面架車都係KEEP住騎線
咁我就等前車行咗無耐 就都轉埋出去跟住一齊騎線
行多兩步 對頭本身係無車嘅 又開始陸陸續續駛入嚟 而左邊又仍然係有死車未轉得返入線 騎緊線不斷同側邊啲車勁貼 的士都算 小巴真係大大架
再行多兩步 突然又會見到前左方有本身泊緊嘅車打緊右燈要掉頭 前面架車行得快過咗之後 佢就即刻駛出頂住我 咁我就讓佢等埋右線啲車行埋佢先掉到頭
等埋佢掉頭 就變到左邊架死車係最後一架死車 所以轉返入線之前又要記得擰頭先好埋返
成程真係勁多障礙 勁多突發
好彩嗰日落住雨行得慢同埋老連都同前車KEEP住一大段距離先反應得切 再加嗰時對頭無旅遊車駛入嚟

回想返真係PASS得好驚險 祝巴打4號考嗰時如果行細圈無咁多車啦
本身搵開學車個師傅搞 費事另外搵人搞
正常都多過3手
要小修小補好正常
有咩所謂呀,又唔係考牌
用考果套黎揸車泊車先GG
我既3手來回係扭6次
次次唔夠入
又或者太後
昨日石蔭拎到P
師傅叫我星期五去運輸處出牌
想問下係咪真係咁快出到?
約極都約唔撚到學第一堂
好撚灰
上星期四pass左 上運輸署check重考 話不符合資格

我諗聽日都應該拎得掛🤔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞