【酒色財氣(甜呢?)都市獵奇大冒險】《誤上了黑幫老大的情婦,我只好躲在中環的職場胡混》- 第二季:龍雀篇

573 回覆
79 Like 8 Dislike
第六十五話:浴室內

面對這情況,自問是「閱女無數」的我也變得不知所措。

在這鬼屋般的古老大宅中,一個像幽靈一樣的女管家,現在卻赤裸裸的站在我面前,而我也是赤裸裸的。

究竟這是一個甚麼的狀況?

女管家的身體很結實,膚色跟臉色一樣都是蒼白得全無半點血色,體型非常瘦削,身材也沒甚麼看頭,最顯眼是在鎖骨對下位置紋了一隻栩栩如生的黃色蝴蝶圖案。

「訓。」女管家指著浴室中間的雲石台說。

原來女管家要給我沖一個土耳其浴。

鑑於小卡西站了起身,我只好頭向天的躺卧在雲石台上,女管家將自己的雙手塗滿肥皂泡,再為我按摩著全身。

要知道我自小在老媽的美容院打滾,練得一手「奪魄消魂」之按摩手法,這時女管家給我一出手,我就知道她的厲害。

女管家在我身上施展著推、拿、揉、按的技巧,每一下都精準的壓著不同穴位,我頓覺得全身血脈流暢,渾身舒泰,丹田更產生了一股暖流,隨她的手部動作在我體內遊走著。

最後,這股暖流漸漸徘徊在兩腿之間。

我索性閉上眼享受著,眼簾一垂,腦海裡就翻起龍夫人那豐腴得令人蕩魂蝕骨的胴體,只覺瀰漫四周的暖流慢慢凝聚在小卡西那兒,還變得越來越熾熱,高溫令神經線也像融掉了一樣,我的下半身瞬間被石化起來,直到一個我身體不能承受的地步,腰間禁不住往上動想破石而出。

誰知一動,就被女管家粗暴的按下,我再動,又被按下。

我實在覺得奇怪,不知道為何女管家要那麼固執,便張開雙眼,一看,當堂被眼前的畫面嚇呆了!

只見原來女管家已坐在小卡西之上!

我完全不知道女管家是何時坐上來的?

這還仍算是在不過分的情況嗎!?

「你....你做乜呀....」我吃驚地嚷道。

女管家根本不理我,雙手繼續按著我胸膛,拼命地抛動自己的腰肢。

一直愛命令人的女管家,連幹這回事都是不講道理的!

而到了這個關頭,小卡西已狠狠地釘在女管家的深處之際,我才有機會認真打量著她,發覺她年紀並不大,可能比龍夫人還要年輕,這刻的她頭髮綁在腦後,露出了尖尖的臉蛋,長相談不上漂亮,但絕對不算難看,最令我驚奇的是原來一對一點也不豐滿的胸脯,當掛在一副瘦得弱不禁風的身體上,還是會顯得飽滿結實,隨身體的動作蹦跳,連那蝴蝶圖案的紋身也跟著盪來盪去,像是在拍翼飛舞般。

剛才一直受龍夫人的誘惑,現在終於可以盡情抒發出來,意想不到的是,對象竟然是一個連名字也不知道、像幽靈一樣的女管家罷了。

極樂過後,不知過了多久,突然涼了一涼,我便慢慢從沉醉的狀態甦醒過來,發覺女管家已經不在。

女管家果然幹完要幹的事就會離開。

我不禁懷疑自己是撞鬼嗎?心寒一寒,連忙匆匆的沖洗乾淨身上的肥皂,抹乾身子,穿上準備好的衣服,便跌跌碰碰的衝落樓下,男男已不耐煩的在玄關處等候著我。

「沖涼駛唔駛沖咁耐呀?」男男板著臉道。

「我....我攰得滯....瞌著咗啫....」我心虛的反問著:「你....你搞掂啦?」

「一早搞掂晒啦,等你之嘛。」

我渾身不自在的左右兩望,想看看那個女管家在不在,卻又怕真的看到她,便問男男:「咦,個女管家呢?」

「唔知佢呀,淨係話我哋走嘅時候自己閂門喎。」男男答道。

「咁行啦。」說罷,我們便離開了龍家大宅,這個時候雨已經停了。

在車上,男男忽然道:「我覺得呢單案有啲古怪,但係暫時又講唔出古怪喺邊,係呢,頭先你去咗沖涼嘅時候,有無啲咩特別嘅事發生呀?」

「無乜特別呀....沖涼會有咩特別呀....咪咁沖囉....」我吞吞吐吐的答道。

「真係一啲特別嘅嘢都無發生過?」男男追問:「你要老老實實咁答我,因為好可能同單案有關架。」

「都....都唔算係好特別啫....咪....咪個女管家好似....好似入咗嚟一陣囉....」

「入咗嚟?佢入嚟做乜呀?」男男又問。

「無咩特別嘢....咪無啦啦走入嚟....指住我啲衫猛話洗洗洗咁囉....我見佢咁堅持....而洗衫又係佢職責嚟嘛....無謂難為人啦....咪除畀佢拎去洗囉....真係無咩特別喎....」

「咁仲有做咗啲咩?」男男再問。

「無咩做過啲咩啦....之後....之後佢咪幫我按摩咗幾下之嘛....」

「按摩?」男男奇怪的問。

「係咁嘅....個浴室係好似啲土耳其浴場咁....所以巡例都要有埋按摩架....喺土耳其個個都係咁架....入鄉隨俗嘛....鬼叫喺人哋嘅地方咩....咪由得佢按囉....無咩特別架啫....」

「淨係按摩,無其他?」男男再追問。

「無啦....好似無啦....」我支吾以對。

男男一本正經地道:「你真係唔怕講喎,你要信任我係一個非常專業嘅偵探,我係對事唔係對人,所以無論你做咗啲乜,我只會用作調查呢單案件嘅參考資料咁去睇,絕對唔會令我對你為人同道德嘅評價構成任何嘅影響架。」

「個女管家....佢....佢按按吓....好似坐咗上嚟囉....」我尷尬地道。

「坐咗上嚟?」男男神色變得凝重起來,再問:「你嘅意思,即係你頭先搞咗嗰個女管家?」

「類....類似係咁啦....」我賠笑道。

「卡西你個死人頭!你有無搞錯呀?我帶你嚟做我助手,你就喺人哋屋企搞搞震!?」男男勃然大怒,嚷道:「你成程眼都唔眨咁𥄫龍夫人我都忍你,嗰個管家成隻『伽椰子』咁你都搞得落?你真係變態架!!」

「咁佢除咗衫原來身材都唔差嘅....」我低聲道。

「仲好講?真係唔明我點解會有個好似你咁嘅大佬!」男男歎了一口氣,再道:「你無得揀,你而家車我去業主度交咗上期攞鎖匙先,跟住就幫我搬嘢入去。」

「Yes Boss....」我無奈地應道。

就算男男是一個非常專業的偵探,也改變不到她是女人的事實。

(待續)
再次第一☝️

點解睇完我會諗起依一幕嘅
主角中左吸精大法
好怪嘅甜位
可唔可以出多兩篇?
等咁耐居然搞咗伽耶子
好快又出文啦
所以男男都O晒嘴
唔想寫甜可以直接講
推推推
Push
各位合皮快地
幫推
今日好似短左啲
得咁少
聽日罰你出多d
大人冤枉呀,呢一話嘅篇幅長過之前架
A字頭條女好需要小卡西教訓
損失係咪佢賠曬
罰你以後每逢星期五出兩篇
今日既文好似小卡西一樣咁短
短過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞