[PS4]NieR:Automata劇透討論區

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=17353&snA=843&s_author=abcd9944
第五回生放放link
btw
橫尾太郎:關於DLC啊,有個叫巫師3的遊戲,它的DLC的內容就跟尼爾本篇差不多長,才1200日圓,我怎麼可能做得出來啊!!!我要做很簡單的內容,然後賣1500日圓,請大家不要期待。
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=17353&snA=843&s_author=abcd9944
第五回生放放link
btw
橫尾太郎:關於DLC啊,有個叫巫師3的遊戲,它的DLC的內容就跟尼爾本篇差不多長,才1200日圓,我怎麼可能做得出來啊!!!我要做很簡單的內容,然後賣1500日圓,請大家不要期待。

內容長度我唔怕
只係驚佢劇情由good end又扭返做bad end
想問下...係咪爆左true end會del save...
想問下...係咪爆左true end會del save...

唔係
爆左true end之後佢會問你拎唔拎自己個save黎幫人
可以揀唔幫

其實官網依張圖算唔算欺詐
根本冇既

根本冇既

route C咪有

根本冇既

route C咪有

有呢張圖咩?

根本冇既

route C咪有

有呢張圖咩?

promotional PV 佢地另外整,劇情冇果scene
有冇唔劇透討論區
第五回生放放link
btw

內容長度我唔怕

當初DOD3嘅DLC整死米海爾都屌咗出聲
不過BE先係大家熟悉同最愛嘅橫尾
有冇唔劇透討論區

上面有冇人玩尼爾個post
第五回生放放link
btw

內容長度我唔怕

計埋dod已經成四集
下下BE會唔會太灰
唔好意思因為知4月有中文版一路無上PSN睇過
今日先見PSN果個寫日英文版....
想問下係咪講野係日定英?定係得字幕有英????
同埋英文多唔多term會唔明???
唔好意思因為知4月有中文版一路無上PSN睇過
今日先見PSN果個寫日英文版....
想問下係咪講野係日定英?定係得字幕有英????
同埋英文多唔多term會唔明???

日英雙語
英文我覺得用字還好 不過字幕好快睇唔切
有冇唔劇透討論區

上面有冇人玩尼爾個post

終於3周目
點解3周目個opening 正咁多
終於3周目

因為三周目開始你個胃要瘋狂胃痛
終於3周目

早已被劇透
Btw 想問下三周目是咪發生係Adam 同eve 瓜老襯之後
終於3周目

早已被劇透
Btw 想問下三周目是咪發生係Adam 同eve 瓜老襯之後

所以嚴格黎講A同B END唔算真正意義上既ENDING
終於3周目

早已被劇透

其實第三週目根本唔係一個"週目"
終於3周目

早已被劇透

咁樣講故事都幾得意
如果我只打一,二周目咪只係打完半個故
第五回生放放link
btw

內容長度我唔怕

計埋dod已經成四集
下下BE會唔會太灰

有冇人玩完日文決定再買中文

或者訂左黑盒板?

或者訂左黑盒板?

想睇返哂啲支線
畢竟我既日文只能理解到主線大意

仲有啲萬年文件,中文版個陣儲齊返佢

或者訂左黑盒板?

好想訂黑盒版
但係搵唔到有鋪頭肯接訂
有無巴打幫到手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞