[PS4]NieR:Automata劇透討論區

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
ost已出貨,希望聽日收到
隻ost好似同youtube個d 6粒鐘version唔同
新手一問 我過左巨大機械人襲擊廢墟都市 有D寶箱開唔到係唔係要HACK入去開?幾時先開放能力?
新手一問 我過左巨大機械人襲擊廢墟都市 有D寶箱開唔到係唔係要HACK入去開?幾時先開放能力?

2週目

2週目

THX
隻ost好似同youtube個d 6粒鐘version唔同

ost好似都係唔齊
有d同一首音樂幾個version好似冇收齊
收到
頂,呢幾日忙唔記得左
擺落購物車未比錢
依家已經冇哂
頂,呢幾日忙唔記得左
擺落購物車未比錢
依家已經冇哂

咁好賣
隻ost好撚正呀
隻ost好撚正呀

エミール - ショップ好治癒

走晒音
頂,呢幾日忙唔記得左
擺落購物車未比錢
依家已經冇哂

咁好賣

日森少到上六千幾七千円
等多陣冇希望買隻普通版算
頂,呢幾日忙唔記得左
擺落購物車未比錢
依家已經冇哂

咁好賣

日森到上六千幾七千円
等多陣冇希望買隻普通版算
點解我玩到要去砂漠地帶之前果道 果條女無幫我炸開道閘?我而家可以做既支線都做曬 係咪我做漏左野

唔係揾佢9up兩句就得架咩
唔記得左了
點解我玩到要去砂漠地帶之前果道 果條女無幫我炸開道閘?我而家可以做既支線都做曬 係咪我做漏左野

唔記得左了

我有同佢講野呀 但講完佢都無開門
同埋係咪哩隻game要一條命直落唔可以死架?係咪死過就算continue故事都唔可以繼續落去?

前期死完可以執屍 後期直接game over
故事可以繼續唔使驚
要到幾週先可以爬到上頂拎眼鏡
而家用緊9s打完大隻野都未有得整開對門
隻game耐玩度高唔高

3週目
隻game耐玩度高唔高

打到E end大概40-50hours

3週目

唔記得左了

我有同佢講野呀 但講完佢都無開門
同埋係咪哩隻game要一條命直落唔可以死架?係咪死過就算continue故事都唔可以繼續落去?

前期死完可以執屍 後期直接game over
故事可以繼續唔使驚

點執屍?因為我個save而家多左個ending T係度 即係點?

跑番你之前死咗嘅位搵你條屍,可以回收晶片或者修理條屍同你行動一陣
ending除咗ABCDE外,其他都同主線無關可以放心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞