[PS4]NieR:Automata劇透討論區

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=fmVYYw5GAqo

依段片都講得好好
探求真理 拯救自己與他人
見到孖女攞晒武器企係到比佢嚇到心都離一離
尋晚爆左Ending E 隻game既故事深度 遠超我想像

雖然之前有fd講過話 內容好多都好有哲學元素
但佢帶出「生存主義」背後既哲理真係好完美
特別係最後玩家為左good ending 挑戰原本無可能打得嬴既彈幕game果度

依篇文章係ppt度睇 寫得好好
https://www.ptt.cc/bbs/PlayStation/M.1488988937.A.2E4.html

佢話主支線厚度夠
只係比幾個人視角你
其實個故事短到仆街

特別係最後玩家為左good ending 挑戰原本無可能打得嬴既彈幕game果度

https://www.ptt.cc/bbs/PlayStation/M.1488988937.A.2E4.html

佢話主支線厚度夠
只係比幾個人視角你
其實個故事短到仆街

故事唔算短啦 ,我玩左都成三十個鐘
支線內容都好吸引,完全唔同其他game只係用黎dum時間

佢話主支線厚度夠
只係比幾個人視角你
其實個故事短到仆街

故事唔算短啦 ,我玩左都成三十個鐘
支線內容都好吸引,完全唔同其他game只係用黎dum時間

佢絕大部分支線都同主線有直接關係,一係就同game的主題有關,真正剩係叫你去執野/打怪的任務好少,就算係一開始同商人個兩個任都反問"其實我的武器會唔會令朋友死得更快" 同埋"換哂全身部件我仲係唔係我"

已出

已出

洗唔洗有原game
我係二月個陣買英日版, 驚係psn 買唔到個dlc

已出

洗唔洗有原game

2月果水都有分行日同水日
行日應該係共通 水日就未必用到

已出

洗唔洗有原game

好似得3件衫同打社長,仲有冇其它內容 ?

已出

洗唔洗有原game

點分?
係唔係條code 直接入到個啲就係行日

已出

洗唔洗有原game

點分?

睇你個特典入邊個psn
港psn拎就行日
日psn拎就水日
個特典主題好靚
仲要有遊樂園BGM

已出

洗唔洗有原game

點分?

睇你個特典入邊個psn
港psn拎就行日
日psn拎就水日

香港psn
個特典主題好靚
仲要有遊樂園BGM

有冇得買返
唔想買多隻game
個特典主題好靚
仲要有遊樂園BGM

有得dl啦
影上黎睇睇好嗎
屌好想要個主題呀
2B 遮住對眼果塊係咪黑布黎, 定係戰術目鏡

好似有晒map同data既
屌好想要個主題呀

有遊樂園BGM好想要
屌好想要個主題呀

有遊樂園BGM好想要

我都係
依家好後悔2月個陣冇等就買
屌好想要個主題呀

有遊樂園BGM好想要

我都係

中文豪華版個主題幾時有架
屌好想要個主題呀

有遊樂園BGM好想要

我都係

買數位豪華啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞