[PS4]NieR:Automata劇透討論區

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
唉 最後都買左中文
我買個間舖有黑盒賣 但係1988 好貴

貴兩舊唔算貴啦 ...

我唔知其他點睇黑盒啦
但我個人覺得唔值2千
上網望過下個figure都麻麻

利伸 黑盒入面除左game淨係對本書有興趣
唉 最後都買左中文

貴兩舊唔算貴啦 ...

我唔知其他人點睇黑盒啦
但我個人覺得唔值2千

唉 最後都買左中文

貴兩舊唔算貴啦 ...

我唔知其他人點睇黑盒啦
但我個人覺得唔值2千

你覺得唔值係好岩
但amazon 日版已經炒貴個 double
有冇人會去se個濕鳩cafe買nier野

呢個反而 book 唔到 book 爆晒, 當日席唔知會排成點

golden week梗係爆
想買live個poster同杯但係特登去live會場買野之後返屋企聽niconico又好on9

巴打你住日本? 咁點會on9, 又唔使搭飛機

最多早d 去睇下會場外有無黃牛,貴d 入埋去聽啦

留緊學 遲下個濕鳩cafe已經準備overbudget
日日煮生菜烏冬 仲買黃牛真係冇錢開飯

咁cafe d goods 真係好過音樂會個d 既
音樂會得本台本想買
唉 最後都買左中文

貴兩舊唔算貴啦 ...

我唔知其他人點睇黑盒啦
但我個人覺得唔值2千

你覺得唔值係好岩

我知 但係我點說服自己都係過唔到個關
我覺得ost 設定集散買重好
中文版封面個18+ 好撚礙眼
有冇巴打係amazon訂左設定集?
我好耐之前訂左,今日都未過數係咪正常?

未過數,我本要5月4先到貨
中文版封面個18+ 好撚礙眼

拆左膠袋咪無
其實我想問佢個中文版可以選咩語言?

我買3月尾CDKEY STEAM版係字幕/語音都可以選美/日文
其實豪華版抵唔抵屌?
同普通版相差成300蚊

其實唔抵

買完都覺得唔抵
其實係STEAM都爆左幾次,有D想入埋黑盒版(但我冇PS4
一出中文版即刻推得咁快

未過數,我本要5月4先到貨

原來係咁,以為AMAZON都會走數
因為我上次訂CD佢開賣前幾日已經過左數,未試過會咁遲
唉 最後都買左中文

貴兩舊唔算貴啦 ...

我唔知其他人點睇黑盒啦
但我個人覺得唔值2千

你覺得唔值係好岩

yes.用來叧買OST,設定集加攻略仲好
一出中文版即刻推得咁快

我身邊都有好多frd一心諗住等中文版先買
唉 最後都買左中文

貴兩舊唔算貴啦 ...

我唔知其他人點睇黑盒啦
但我個人覺得唔值2千

你覺得唔值係好岩

Agger

本攻略大delay
希望下個月真係出到
sony 又話有抽獎聽演唱會
有冇巴打知點
未接觸過呢個系列
玩過B姐1 2集
岩岩玩hard 已經重打左幾次零進度
係咪未過第一個大佬無得save
暫時覺得隻game個氣氛幾好
成個介面都好易令人投入
唉 最後都買左中文

貴兩舊唔算貴啦 ...

我唔知其他人點睇黑盒啦
但我個人覺得唔值2千

你覺得唔值係好岩

Agger

本攻略大delay
希望下個月真係出到

攻略定設定 攻略真係一D性趣都冇
未接觸過呢個系列
玩過B姐1 2集
成個介面都好易令人投入

真心,NORMAL過左第一版先轉番HARD好D,雖然話有原因但係冇得SAVE真係好煩
未接觸過呢個系列
玩過B姐1 2集
成個介面都好易令人投入

真心,NORMAL過左第一版先轉番HARD好D,雖然話有原因但係冇得SAVE真係好煩

同埋你第一次玩唔好入黎 真心你見到唔應該見到的野你會後悔
未接觸過呢個系列
玩過B姐1 2集
成個介面都好易令人投入

玩hard試多幾次先
未接觸過呢個系列
玩過B姐1 2集
成個介面都好易令人投入

玩hard試多幾次先

唔想被劇透去呢度傾

https://lihkg.com/thread/122201/page/1?ref=ios
最後訂間舖冇撻訂
正價入手黑盒版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞