[PS4]NieR:Automata劇透討論區

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
白金GAME
爆機硬係覺得少左D野
直至打到E END
有冇人一命爆機

玩normal又肯食水應該好易姐

制作名單果度喎

果度去到SE開始我諗冇可能過到
你唔比佢打中都消唔切對面D子彈

我果陣心諗: 屌 我想睇個E結局都要打得咁撚辛苦
就算有人出黎幫我都係嬲多過感動

我玩個陣冇連上網(個陣隻GAME更新緊)
屌你SE個度死左成30幾次
心諗有冇咁撚難啊
之後更新完之後再打先發現原來要上網CALL幫手
所以我見到d玩家留言同bgm幫合唱版個陣其實好感動下

打完之後叫我簡字同其他玩家打氣,全部簡晒D潑冷水既對白

有d對白真係笑到仆街
應該中文版出咗之後先會多啲人討論
岩岩入第三周,頭兩個ending只係開始
灰住黎玩
遊樂園romeo&juliet嗰度好正
可能關近年套套野都學人鬱一餐
明明冇睇劇透但打爆晒都冇咩覺得黑既感覺

開始明點解阿邊個想地平線同薩爾達延期
淨衝主線趕爆機好難對D角色有感情
主線支線100%慢慢打應該個感覺會鬱番D
有無人真係del save 由頭玩過

貢獻save 拯救世人
白金GAME
爆機硬係覺得少左D野
直至打到E END
有冇人一命爆機

玩normal又肯食水應該好易姐

制作名單果度喎

果度去到SE開始我諗冇可能過到
你唔比佢打中都消唔切對面D子彈

我果陣心諗: 屌 我想睇個E結局都要打得咁撚辛苦
就算有人出黎幫我都係嬲多過感動

我玩個陣冇連上網(個陣隻GAME更新緊)
屌你SE個度死左成30幾次
心諗有冇咁撚難啊
之後更新完之後再打先發現原來要上網CALL幫手
所以我見到d玩家留言同bgm幫合唱版個陣其實好感動下

打完之後叫我簡字同其他玩家打氣,全部簡晒D潑冷水既對白

有d對白真係笑到仆街

我好認真咁留左d鼓勵說話

貢獻save 拯救世人

backup 左save 去救過,無咩特別

貢獻save 拯救世人

標題畫面唔同左

貢獻save 拯救世人

標題畫面唔同左

我鍾意月之淚個個標題畫面多d
所以唔轉
我的媽呀
係沙漠見到好多Emil 頭好驚
第三週2B中毒個度搞到我想棄game
屌你一出隧道就俾人打落坑

果度我卡撚左成粒鐘
我玩果陣一落地面就勁快中毒
但我見人玩就可以擺脫到第一波怪先中毒
而家先打完a ending
其實a ending 算唔算good ending

嚴格黎講a同b end根本唔算ending

見到佢咁問我都唔知點答
係算good但又正如你所講唔算ending
咁講又驚劇透到佢

見到佢咁問我都唔知點答
係算good但又正如你所講唔算ending
咁講又驚劇透到佢

唔驚啦 一早劇透曬
A end我嘅睇法就係2b and 9s 順利完成任務
終於打晒!

已訂OST同攻略本

果度我卡撚左成粒鐘
我玩果陣一落地面就勁快中毒
但我見人玩就可以擺脫到第一波怪先中毒

個度好易過炸wo 啲兵仔點都打你唔中(可能我插左+3步速chip) 跳落個坑行最右邊唔好被啲大型見到你就得
仆街
解完個支線任先知點解21O咁想要家人
仆街
解完個支線任先知點解21O咁想要家人

邊到既支線黎咖
仲差四個支線任未解,月之淚唔知點樣觸發返
用9s打好唔爽 啲打擊感
比前作影響成鬼日覺得d機械生命體係人類
特別係工廠集體自殺果度真係好似
點知最後原來唔關事
用9s打好唔爽 啲打擊感

我反而用慣左9s用唔返腦筋型
用9s個陣一支水都無用過
好鐘意9s 第三週個陣真係屌一聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞