[PS4]NieR:Automata劇透討論區

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
一出中文版即刻推得咁快

D人咁醒推番個非劇透post上去
sony 又話有抽獎聽演唱會
有冇巴打知點

得1個位,唔使諗都知唔會中
我見台灣抽有5位,橫尾仲有去台灣見FANS,好葡萄
最後訂間舖冇撻訂
正價入手黑盒版

恭喜巴打
有冇巴打知點

依家朗誦劇係咪得番5/4一場講E END之後既短篇
有冇巴打知點

依家朗誦劇係咪得番5/4一場講E END之後既短篇

香港WFC
未接觸過呢個系列
玩過B姐1 2集
岩岩玩hard 已經重打左幾次零進度
係咪未過第一個大佬無得save
暫時覺得隻game個氣氛幾好
成個介面都好易令人投入

真心,NORMAL過左第一版先轉番HARD好D,雖然話有原因但係冇得SAVE真係好煩

同埋你第一次玩唔好入黎 真心你見到唔應該見到的野你會後悔

玩hard試多幾次先

唔好咁傻 真心ending a用normal過好d
你武器同血其實好難用hard玩
唔係唔比你9 r2反擊 但係咁玩幾反智

我唔知其他人點睇黑盒啦
但我個人覺得唔值2千
上網望過下個figure都麻麻

利伸 黑盒入面除左game淨係對本書有興趣

你覺得唔值係好岩
但amazon 日版已經炒貴個 double

我知 但係我點說服自己都係過唔到個關
我覺得ost 設定集散買重好

yes.用來叧買OST,設定集加攻略仲好

Agger

本攻略大delay
希望下個月真係出到

攻略定設定 攻略真係一D性趣都冇

攻略係會有包括角色 設定 故事補充等資料

正式叫
NieR:Automata Strategy Guide ニーア オートマタ 攻略設定資料集 ≪第243次降下作戦指令書≫

Steam已上架
有冇巴打知點

個抽獎我以為發售拎到收據先開始登記
結果今日一睇已經完左

我唔知其他人點睇黑盒啦
但我個人覺得唔值2千
上網望過下個figure都麻麻

利伸 黑盒入面除左game淨係對本書有興趣

你覺得唔值係好岩

Agger

本攻略大delay
希望下個月真係出到

正式叫
NieR:Automata Strategy Guide ニーア オートマタ 攻略設定資料集 ≪第243次降下作戦指令書≫

今日出, 岩岩amazon 都扣左數
點返機械人村? 係條村返左營地之後唔識點返去

跳唔上去

跳唔上去

你走果陣係上面直接跳落黎??....果條路行到盡有個位俾你推開個貨櫃.....之後你就可以係果度入番去....你無推就去番樂園行番跟機械人果條路去啦

跳唔上去

你走果陣係上面直接跳落黎??....果條路行到盡有個位俾你推開個貨櫃.....之後你就可以係果度入番去....你無推就去番樂園行番跟機械人果條路去啦

掛住睇佢個pat pat

跳唔上去

你入村冇SAVE存咩 RELOAD啦

都係個句...未爆機唔好入呢邊

跳唔上去

掛住睇佢個pat pat

你都爆撚左衫唔洗由下望上應該唔影響你鏡頭架...唔好瀨人屎忽啦
我全程經常低抄都搵到路

跳唔上去

唔怪得佢....可能係果邊問會俾人當劇透....
我諗好多都無咁快過完機械人村

你覺得唔值係好岩

Agger

本攻略大delay
希望下個月真係出到

正式叫

https://www.amazon.co.jp/NieR-Automata-Strategy-攻略設定資料集-≪第243次降下作戦指令書≫/dp/4048928201

佢寫5月9既

Agger

本攻略大delay
希望下個月真係出到

正式叫

https://www.amazon.co.jp/NieR-Automata-Strategy-攻略設定資料集-≪第243次降下作戦指令書≫/dp/4048928201

佢寫5月9既

5月9入荷 即係sold out 5月9番貨

跳唔上去

唔怪得佢....可能係果邊問會俾人當劇透....
我諗好多都無咁快過完機械人村

好快咩
我揀normal應該易d

Agger

本攻略大delay
希望下個月真係出到

正式叫

佢寫5月9既

5月9入荷 即係sold out 5月9番貨

呢本識日文必買
精華係d 補完小說
唔識就要等巴哈 ... 或者呢道前幾廿頁位巴打
點撚解我修復個屍體斬人可以一刀兩千幾血,個王一出黎俾佢秒撚左
點撚解我修復個屍體斬人可以一刀兩千幾血,個王一出黎俾佢秒撚左

執屍係會偶爾執到「短暫加乘效果晶片」,隨機的
隔離仲未有人爆一周然後話好失望,不外如是
我認我仆街
呢邊應該好快有好多設定集既劇透
未爆機既好快d走啦
隔離仲未有人爆一周然後話好失望,不外如是
我認我仆街

隻驚出左成兩個月唔多唔少都聽過人講要多週目啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞