[PS4]NieR:Automata劇透討論區

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
比前作影響成鬼日覺得d機械生命體係人類
特別係工廠集體自殺果度真係好似
點知最後原來唔關事

係咪パスカル個度
成隻game唯一既治癒呀
啱啱做左勇者拯救世界
本來諗住死就死啦,點知佢毒到係我面前del撚哂我個menu
啱啱用9s打到去機械村 手多多hack 左部機械人 諗住睇下hack唔hack到 點知真係得仲炸死埋村長
搞到要打多次歌姬
啱啱用9s打到去機械村 手多多hack 左部機械人 諗住睇下hack唔hack到 點知真係得仲炸死埋村長
搞到要打多次歌姬

無所謂啦,反正
最後話2B既存在係用黎抺殺Yorha?
明明已經有backdoor
搞到要打多次歌姬

無所謂啦,反正

我就係想睇佢痴線
原本以為hack唔到點知得
跟手玩完hack game先諗部機械人會點呢
一出番去村個畫面先到佢自爆就知今次大劑 仲要殺左個賣道具嘅
字幕出緊don't kill me don't kill me
我已經後悔
最幣係佢爆個陣炸死埋村長
我即刻 咁樣
佢地個刻仲係啱啱入村手揮緊白旗
個刻即刻百段滋味在心頭
點知最後原來唔關事

X2 見到佢地有感情好唔忍心
點知最後原來唔關事

係咪パスカル個度

唔係,邪教集體跳熔岩自殺果度
點知最後原來唔關事

係咪パスカル個度

特別睇過前作劇透既話由沙漠開始會自己假設晒D機械人係寄宿左人類靈魂
反而2周目講番每隻王自己有自己既故事就冇咩FEEL
用9s打好唔爽 啲打擊感

我反而用慣左9s用唔返腦筋型
用9s個陣一支水都無用過
好鐘意9s 第三週個陣真係屌一聲

用2b爽好多
9s用拳套好似用緊浮游炮咁一啲都唔爽
點知最後原來唔關事

係咪パスカル個度

特別睇過前作劇透既話由沙漠開始會自己假設晒D機械人係寄宿左人類靈魂
反而2周目講番每隻王自己有自己既故事就冇咩FEEL

一開始打阿當以為佢係同Nier有關係既人
覺得佢d招有d似上集黑魔法
最後話2B既存在係用黎抺殺Yorha?
明明已經有backdoor

2B係用黎監視9S
因為上頭知道9S太聰明好容易查到真相
有乜嘢萬一果陣就叫2B隊冧9S
仆街
解完個支線任先知點解21O咁想要家人

邊到既支線黎咖
仲差四個支線任未解,月之淚唔知點樣觸發返

二周目喺Banker同21O接既任
睇翻武器故仔又好胃痛
2B同9S最好嘅距離就係2B死咗
仆街橫尾仲要攞前作人物binc
睇翻武器故仔又好胃痛

原來今集接E結局, 又真係Happy Ending
不過Emil又失憶又係咩玩法
睇翻武器故仔又好胃痛

個隻Emil係複製體,所以記憶唔完整
真個隻唔知去左邊
睇翻武器故仔又好胃痛

個隻Emil係複製體,所以記憶唔完整
真個隻唔知去左邊

原來係咁
希望真果隻解脫後同翻kaine同小白重聚,仲有佢愛嘅nier兄
用哂成個星期六日衝主線爆機終於入得黎
最唔明都係ending A2點解變返長髮

Yorha以上仲有無更高層就留比設定集講
今集ost會唔會放港伏itunes咖

最後合唱ed聽到毛管動
依嫁仲有邊度有得買
係咪一定有英文字幕?睇唔明日文
係咪要解左6O個支線先有6O既遺言聽?
我見其他人玩個陣6O冇講野
但我自己玩個陣就有,聽到我心都酸鳩埋
請問做完エミールの追憶之後,佢仲會唔會賣素材比我?
今作最難boss 係emil ,99lv ,重要勁多,攻擊力又高
今晚開四週目,又聽多次:
9S係唔擅長戰鬥嘅掃描型
今作最難boss 係emil ,99lv ,重要勁多,攻擊力又高

開簡單auto望住佢打

利申未打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞