[PS4]NieR:Automata劇透討論區

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
有冇人玩完日文決定再買中文

或者訂左黑盒板?

好想訂黑盒版
但係搵唔到有鋪頭肯接訂
有無巴打幫到手

好貴17xx

或者訂左黑盒板?

好想訂黑盒版
但係搵唔到有鋪頭肯接訂
有無巴打幫到手

好貴17xx

17xx正價貴,炒價咪

或者訂左黑盒板?

好想訂黑盒版
但係搵唔到有鋪頭肯接訂
有無巴打幫到手

好貴17xx

17xx正價貴,炒價咪

如果有千7蚊既貨 我即俾 唔洗諗

或者訂左黑盒板?

好想訂黑盒版
但係搵唔到有鋪頭肯接訂
有無巴打幫到手

好貴17xx

17xx正價貴,炒價咪

有ig shop 做正價

或者訂左黑盒板?

好想訂黑盒版
但係搵唔到有鋪頭肯接訂
有無巴打幫到手

好貴17xx

17xx正價貴,炒價咪

你講巴打開個間

或者訂左黑盒板?

好想訂黑盒版
但係搵唔到有鋪頭肯接訂
有無巴打幫到手

好貴17xx

17xx正價貴,炒價咪

你講巴打開個間

問過係正價
但我放棄左
太貴
唔好意思因為知4月有中文版一路無上PSN睇過
今日先見PSN果個寫日英文版....
想問下係咪講野係日定英?定係得字幕有英????
同埋英文多唔多term會唔明???

日英雙語
英文我覺得用字還好 不過字幕好快睇唔切

英文配音比起日文配音差好遠
特別最印象深刻既係3週目結局 9S對POD既命令果段
英文聽完覺得好平淡 日文好入戲

或者訂左黑盒板?

好想訂黑盒版
但係搵唔到有鋪頭肯接訂
有無巴打幫到手

好貴17xx

17xx正價貴,炒價咪

你講巴打開個間

問過係正價
但我放棄左
太貴

咁即係係唔係巴打開個間
H字頭
http://www.u-acg.com/archives/12672

呢篇野實在講得太好
有無人知最後入塔,library個bgm叫乜?

如果無記錯就係song of ancients popola嘅off vocal
定係有第二首我唔知
唔好意思因為知4月有中文版一路無上PSN睇過
今日先見PSN果個寫日英文版....
想問下係咪講野係日定英?定係得字幕有英????
同埋英文多唔多term會唔明???

日英雙語
英文我覺得用字還好 不過字幕好快睇唔切

英文配音比起日文配音差好遠
特別最印象深刻既係3週目結局 9S對POD既命令果段
英文聽完覺得好平淡 日文好入戲

前作我淨係上網睇片覺得果陣英同日都配得好唔入戲
今作日進步左好多.....英配未上網睇
終於爆埋E....我normal 3周開始都覺得好難打...
好佩服巴打玩hard
如果想清番之前D 支線係咪求期load一個chapter就得
終於爆埋E....我normal 3周開始都覺得好難打...
好佩服巴打玩hard
如果想清番之前D 支線係咪求期load一個chapter就得

Normal 56lv打3周工廠有啲吃力
唔敢想像hard點打
好佩服巴打玩hard

唔敢想像hard點打

normal覺得吃力應該無升好chip
好佩服巴打玩hard

唔敢想像hard點打

我入3周果陣得45lv左右.....因為2周衝主線快過....
一入3周打到我痴線......
好佩服巴打玩hard

唔敢想像hard點打

都係既...我1周升過下之後2周完全無升過
之後3周俾敵人屌完升番就好D

如果無記錯就係song of ancients popola嘅off vocal
定係有第二首我唔知

好佩服巴打玩hard

唔敢想像hard點打

Shock wave +3
Weapon +5 & +3
Hp max etc

最大鑊係拎engine blade 個班仆街自爆仔
仲有一次係俾野夾死左
始終都係要以前愛與正義流行緊既大環境先適合玩胃痛GAME
而家狗屎垃圾都係度鬥胃痛反而麻目晒之餘仲估到想點胃痛
最後個彈幕end真係將成隻game昇華
依家重新打多次都起哂雞皮

鬼佬都玩到喊
https://youtu.be/LMaFWNzR7X4

鬼佬都玩到喊

咁正都咁少人睇 ......
爆左今集,特登去AMAZON買番上一集黎玩

鬼佬都玩到喊

唉屌咁正既咁game咁少人玩....
依家個個都淨係玩緊horzion/zelda
終於玩完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞