(親情/社會)我個仔被老屈藏有炸藥

441 回覆
175 Like 26 Dislike
君子報仇 十年不晚 我地唔止要玩 仲要贏
葉開巴加油由你第一個故睇到而家呢個
由Cd rom睇到變P牌
多謝你作咗啲咁好嘅故仔
光復香港 時代革命
五大訴求 缺一不可
捐錢比星火同盟
多謝頹摺巴
可以預期會係一場持久戰
大家加油
多謝發夢巴!
我會繼續作故,多多指教!

皇天擊殺 香港警賊!
呢個堅,而家我都淨係捐比星火
之前都有捐過612,但有巴打話612太多on9行政野,救得黎都已經屈打成招

幫佢地賣下廣告先

//

喜見近日市民更關注受政治打壓之抗爭者及初一被告之義士們,而本平台亦不斷收到不同組織及市民之捐款查詢;既然承蒙大家信任,歡迎將捐款存到敝平台以下之戶口並將入數紙用私訊形式發給我們,所有款項將全數用於義士及其家屬身上,星火同盟不會扣取一分一毫。除此途徑,也歡迎親臨陳國強議員辦事處,辦事處會代擺放籌款箱以收集有關款項。再次謝謝您們對義士的關心和支持!

*戶口資料:
滙豐銀行: 048-857585-838
戶口全名: The Prime Management Service Ltd.
自動櫃員機戶口名字顯示: T PR**E M*L T*A T*C
轉數快ID: 3771623

*於2019年8月份更新
[澄清]國難五金課金問題—照舊課!
https://lihkg.com/thread/1521564/page/1

國難五金專訪 [國難老闆同一眾員工已保釋,開鋪事直請留意國難五金FB]
https://lihkg.com/thread/1521301/page/1

【眾籌】 已集合超過1000名巴絲感想 香港編年史
https://lihkg.com/thread/1379634/page/1

FB: 國難五金, 香港自由之書
支持國難
加油
大檸樂巴,加油! 共勉之
感謝葉開巴同阿冰

冇故唔緊要,爛尾都唔緊要,只要換到香港勝利,甚至只係一個義士被釋放,我都會願意。
多謝Alex巴!

放心,一定唔會爛尾,我唔會忘記自己當初點解要寫呢個故。

但當我一路寫一路自己代入左角色,再加埋現實之中所發生既一切,我精神有啲攰,所以想抖返幾日。

我相信唔止我一個攰,大家都好攰。但係大家要支持落去,我地會贏架

大家同路人,加油

光復香港 時代革命
皇天擊殺 香港警賊
Take care,希望成功一日,就係完書之時

而家每晚10點後我都唔敢再睇,一睇就一夜無眠

香港人。加油
希望完故之前已經贏左…
而家晚晚睇新聞都睇到喊
屌好想喊
出文未
#metoo
日日睇新聞,個心情低到一個點…
比樓主抖多陣,大概呢個禮拜尾左右喇
樓主都講左想抖一抖,明白咁緊張嘅時候係需要文放鬆一下,但係寫文都要精神.....
放心,樓主ok的
不過最近個人太崩緊(相信有良心既香港人都係),所以想暫停幾日抖下氣
究竟幾時開始我地見到班狗係要驚?
利申由一開始d故追到依家
究竟幾時開始我地見到班狗係要驚?
利申由一開始d故追到依家
多謝支持先!

人多就唔駛驚
本來我一直都係咁諗
但而家班仆街,人多都照樣亂黎
冇人可以制衡到佢地

就係呢一點,令人極嬲但又束手無策…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞