[勿助長代購勿提L’oreal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚品討論區#110

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
過左啦
一年一次4月週年慶
平時會每個月唧牙膏咁一兩樣平少少(唔算平好多)或者新品做折
去角質粉刺效果係不再孔慌好啲
油不得你就清爽啲,冇不再孔慌咁補水同補到水嗰種少少痴既lup (利申返我好撚油,鐘意塊面上完成gram碎粉嗰種清爽,所以不再孔慌都唔係真係cream嗰種lup)

我係朝早用油不得你夜晚不再孔慌,唔係同一時間溝
三合一=三倍?三倍係勁啲,但一次一定要買3枝
超抗可以買一支試左先
SkinCeuticals 係 loreal group
Sor 好彩我冇買 係個fd送咗2枝細sample 比我 以後唔用
咁我買埋不再孔慌先 唔該絲打
想問絲打如果想anti aging精華應該邊隻好
額頭開始有乾紋
唔知係咪skincare唔夠力
用緊buffet同caudelie
想試幸福肌應該由邊度入手好
Lx同草本粉餅都有用過 草本夏天用好正
希望lx好用
明白大家呢排嘅士氣經過831恐襲901大撤退之後好低落
我同大家一樣都係
但越係呢啲時候
我地就越要堅持下去,團結一致
唔好比林鄭見我地冇士氣而去捉多啲人

以下兩篇文章無論和理非,定係勇武,都應該入黎,打返枝強心針

希望可以幫到大家
記得share比身邊因近日事件而唔開心嘅朋友仔

[全部人同我入黎]《致眾表》望各位香港市民出自己的一份綿力
https://lih.kg/1532967

灰心喪志,是因為你看不見抗爭的前路
https://lih.kg/1533741
有冇絲打已經試左Pat mcgrath新出既mini eyeshadow?
原來香港未出
真係好用到唔講得笑
Blur晒毛孔奶油肌
有無絲已經用過sabon 洗頭水系列
行過試左好香
但未知頭皮磨沙有乜作用
有冇消息話會幾時出呀
新嗰隻其實叫乜
Silky fit
無問行過睇無呢隻餅賣
真係好鬼好用 我第二日已經買多咗個refill 仲幫幾個fd買埋 ba跟粉餅數目比一樣份量嘅tester 香港真係拍馬都追唔上
30歲前做好抗氧就得
之後出油少左用返油份重啲既cream就得
而且係抗皺方面
搽既其實效果唔算勁,基本補濕已經ok
留返買精華嗰一千幾百儲多幾個月打pico/hifu仲好

真係要用就synergie枝superserum
但好貴
精華露
只要會有少少粉刺既都all in不再孔慌
佢既cream都好舒服 但要揀返啱
防曬又係正
買左等sf到
幸福肌

等2位訂左既絲打review
買早左一日錯過了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞