[勿助長代購勿提L’oreal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚品討論區#110

1001 回覆
24 Like 3 Dislike

GIVENCHY 可以擺買埋
google佢
條二打六原來係林病化妝師
唔怪得兩個都化到面目可憎
呢d垃圾商家
有錢真係叫佢地奶咩都得毫無尊嚴

黑社會

818絲打要著好哂gear小心有人非禮
長褲好重要!
香港Kanebo真係廢到難以言語形容…
記得lunasol個大地主眼影盤係春限量品 結果77去sogo時好似先上架

今日大家辛苦了 我愛大家
返到屋企時成日汗臭又有UP味
屋企附近好多sellHK商場 我現時自己肯做飯
絲打啲朋友真好 我仲要屌尻佢地唔好去X心殿同食M記 (但又有出黎發夢喎 )

咁啲中國水貨客買過氣產品都買得津津有味嘅
sephora倒自己米真係抵死

GA就唔洗send啦 本身都垃圾loreal group黎
呢個仆街
一定要令佢無job
多謝你
好彩harvey nichol割蓆
唔係addiction 都無得買
Harvey Nichols 割得好呀!
英資係唔同
sasa都割咗 facebook有講 但其他有似未有
addictiin係愛牌,可以繼續買真係好彩
可唔可以分享埋你用邊隻碎粉
有冇人用過小林臂立消 胸背消哩啲產品?
毛㚂角化嘅可憐蟲
Ps 張圖萬寧搵貨但唔會係萬寧買
我覺得冇乜用,做多D身體磨砂啦,如果係因為油脂分泌多而有粒粒,試下搵D anti-sebum既洗面膏洗胸背,同埋洗頭個陣烏低身沖水,盡量唔好俾護髮素掂到個身,我咁做一排之後情況有改善
[罷買] 唔好俾SASA呃左!佢老細撐警!!!
https://lih.kg/1487252
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞