[勿助長代購勿提L’oreal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚品討論區#110

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
你知我不嬲都推開by terry㗎啦

cdp:同時尊重個人意願嘅表達

咁樣鬧法叫 個人意願嘅表達??
如果佢係合理地講佢撐政府嘅立場係冇問題
但家陣佢係潑婦罵街
cdp
隔住個mon都覺得成個品牌臭哂cheap哂
係喎咁啱又醒起佢嘅碎粉新裝出左好多色呀

送禮用好似唔錯
佢仲有好多其他日本野
行一轉都幾多收穫
其實我以前都係好L油
最實際係食A酸
我之前停咗幾個月,啲油出返嚟鼻樑又開始有一粒粒
護膚品其實都係用返嗰一堆
成set幸福肌就冇錯(當然中間會加少少其他牌子但我覺得冇咩特別改變)
再食第二輪又好左

不如絲打去睇醫生食A酸(肝冇乜問題,最近冇打算生BB就得)
香港真係好貴下
方便嘅就搭個飛機去台灣睇皮膚科醫生
除翻開條數夠機票有凸
唔該哂絲打
我都買咗
因為除咗CPD 無用其他貴婦品牌
(我喺垃圾)

之前有絲推 sis 望話 唔知點解無再睇

岩岩先上到貴婦牌嘅初哥
佛系品牌 kanebo twany
La prairie
Covermark
上面都有絲打推過
SUQQU 大家點睇?
咁你一星期去角質幾多次?
再唔係試下改下搽護膚品方法,以前我都係撩一pat捽勻係塊面就算,搽好多野上面都唔吸收,之後改左手勢,慢慢按摩、印同推,直至一樣野吸曬先搽另一樣,一朝起身塊面都冇咁lup、feel到d野吸收到,皮膚就改善左好多,雖然用多左好多時間搽護膚品
買過胭脂同眼影,好鍾意
請問你第2輪食a酸有無食夠體重個量?thanks!

日本化妝IG成日落個灰灰地既filter點睇呀大佬
Covermark個新粉餅有無絲試咗
我見日本ig youtuber都多人推佢遮毛孔一流
Cosme又排得好前
唔知入唔入得過呢
2次都冇
我50kg ard
第一輪10mg半年
第二輪15mg半年

只係太多油,但唔係爛面爛到全部都係好大粒既瘡
其實唔使食到高劑量
我諗至少10mg一年
傳說中嘅透明感
想問下如果係sf買ghd同dyson 係香港係咪都用到?
好失望屌
前排仲入左一堆cdp
想問一下嗰支cais係要溝caia用定剩係佢自己有兩支溝?
買過ghd platinum+ 香港都用到
英國同香港都係三腳所以實通用 最緊要留意佢係唔係國際電壓 如果唔係要用變壓器
路過見到 都想問下如果我之前生過玫瑰痤瘡(已康復但易敏感)
搞到毛孔粗大同埋有輕微凹凸洞
絲打認為不再孔慌呢隻岩唔岩我用 (T位出油多但腮位正常膚質)?

佢係£60買呢兩枝然後自己溝咁
唔洗分開買 純粹係我打錯佢個名我驚你哋想買搵唔到所以補充返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞