[勿助長代購勿提L’oreal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚品討論區#110

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
大唔大支啊?我依家用lush細細支袋係手袋
佢有75ml size
應該同lush細嗰枝相差唔太多
垃圾公司真係死性不改
我都應該淨係會捽係pat陰到
咁你依家用緊咩? 我下個月都打算漂頭
oribe邊到買?
多謝兩位絲打分享
試下先
洗面唔好一味用好多泡好似好乾淨嗰啲

最近轉左用curel泡泡泡面 皮膚狀況急轉直下
多左好多小紅粒 唔知係咪蟎蟲
我日頭用shiseido lush serum 夜晚用依枝
連下睫毛都長左好多
完全抵佢輸
扮同人傾生意
轉頭偷人地d 嘢
咁大間公司沒有最賤格只有更賤格
係咪即是退左320 落個acc度
要消費先用得到d錢?

再嘈下佢得唔得
係啊 要人再消費個下好狗
結果我打左一大段野投訴
佢先話退返去信用卡

個網前前後後都幫襯左20次
真係無下次 一個退貨搞左一個月
冇睇香港KOL
係咪真係好多人睇?
自己連外國KOL都睇少左好多
一來好悶 來來去去都係果d
二來覺得浪費自己時間睇班sale屎賣廣告好on9

仲未計d用哂 filter 果d 7嘢
興趣大減
sf
Beautylish
Look fantastic 好似有
其實我覺得最煩係浪費時間同佢傾
一傾就成1~4個月都有
sephora hk又係咁
梗係覺得呢d 公司想博你唔耐煩
側側博食左舊錢

都係揀番d 正常網購站算

聽日和你塞呀
幾鐘意oribe個包裝
ok高質
明啊 佢D EMAIL 永遠第2日先覆
唔催佢又好似唔跟咁 好煩
BTW 經過今次應該暫時唔消費住
依排出街淨係用食飯錢 完全無野想買

九東人聽日去觀塘
順手問下
想問下大家
發夢果時好似扭到個背脊係好7我知
轉唔轉身都痛
想問下要搽咩
定睇跌打定醫生果d

聽日和你塞
絲打記住著長褲
喺個胸前放幾十個pad防非禮
咦佢咁好人第二日覆你?我記得我個case唔係咁

我九東諗住去機場食飯
唔通搞錯左地點?
機場唔係命脈緊要d ?
機場係嘅 但監控燈
我覺得都好重要 各自爬山~
btw 機場禁制令繼續
大家小心啦 再唔係係出面排隊
排完再排都好
多謝絲打推介
絲打應該係講呢支?
https://shop.ezskin.com.tw/products/抗蔓淨荳清新乳液
我睇過下佢個望發現佢唔寄台灣以外地方
絲打你個陣點運佢返香港
thank you廢j絲
係呀 係呢枝
我差唔多成set都係用ezskin
呢枝陳皮話最好配埋橙色個樣抗痘gel用
因為如果你太多蟲 用呢枝會短時間內死勁大量蟲 蟲嘅屍體同排泄物好易會谷白頭 我自己本身好嚴重都經歷左ard兩星期惡化期
橙色枝gel類似係消炎咁 令惡化期冇咁嚴重
不過我建議買前爬下陳皮靠腰d文+佢facebook 本時身活習慣都好影響蟎蟲生長 eg.洗頭水/skincare routine...etc

btw用集運我用bxy&ship
其他post都好似有人推薦樂運
平時生活習慣*
我淨係用普通冇乜volumizing既洗頭
之後用dry shampoo捽下髮根整volume
漂淺左之後冇黑色睇落咁塔架啦
但如果係漂染深色都可以照用鹽黎洗
應該未必咁勁因為一枝洗面既
壓力令到多左油都有可能
ad+枝洗面都幾好用又溫和,可以轉黎試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞