美劇集中討論區 (30) Succession S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
今集被迫扑嘢睇到好壓抑,事後用金句寸Fred大快人心,個尾就曙光初現,個plan好有希望

頭先lunch睇左半集
lawrence安撫mrs lawrence果度睇到我眼濕咗少少佢地兩個好正
今晚返去睇埋後半
Lawrence兩公婆今集加哂分,佢哋嗰種愛真係
等你睇埋再傾
我啱啱睇完喇 完場果下想拍手掌
嘩屌好撚好睇啊今集!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

What? I’m brave
吐一口烏氣!

係怕d小朋友、少女唔肯走,始終喺呢個環境長大,佢哋會潛移默化,覺得個制度無問題,做咩要逃亡去陌生國家

最尾好熱血今集成集都高質
但根據handmaid邏輯可能之後say yes班martha又一齊死哂
其實喺gilead出世果班細路根本唔知咩事,認哂班commander做自己親生老豆老母
所以今集佢地都有提帶班年紀大啲既走佬

都預咗幫手班martha會被屠殺,近finale要推高潮
最緊要救到人,唔係就白白犧牲

班細路見番親生老母都應該冇乜感覺,以為只係家佣,醫院大個d嗰班就洗哂腦,覺得成為生仔機器係理所當然咁,June真係要花好多功夫氹先得
prison break又黎?!
nate's costume
end up in jail

想講佢根本冇cosplay過
次次都係用同1條屎橋
遲早紙包唔住火
比假口供果到真係好委屈

咁撚鍾意玩CP
比個"告白"(日本戲)treatment佢

根本jules同個tyler醒少少就唔洗做呢d野
即刻拉9埋nate都仲得啦, nate依家啲罪名多到
d差人正常智商都知佢身有屎掛又會咁啱有兩條友一齊出黎講野 佢就冇事
一定要攬炒,捉唔到佢都要搞佢老豆
再比佢屈落去,屎忽都要比佢玩埋

jules唔出聲仲要比佢點都算喇
條tyler咁都忍得仲要幫佢頂 即刻踢爆佢 報警搵律師算啦
今日集Handmaid見賽後反應好似好好睇
個個睇完勁興奮
今晚仲諗住開BLL finale依家又搞到想睇handmaid
今集被迫扑嘢睇到好壓抑,事後用金句寸Fred大快人心,個尾就曙光初現,個plan好有希望

頭先lunch睇左半集
lawrence安撫mrs lawrence果度睇到我眼濕咗少少佢地兩個好正
今晚返去睇埋後半
等你睇埋再傾

lawrence一同老婆講野個tone溫柔到
mrs lawrence其實都睇得好透知佢地就算走都係戰犯同埋死都係抵死
佢老婆又癲唔哂,June喺度就正常好多,仲幾幫得手,今集之後真係想佢哋成功走到
同June d對話好正
佢個角色好搶,出得好少場但已經會好鐘意佢
希望S3內走得甩
如果mrs lawrence黎緊有咩不測請用serena條命黎換
下集promo又發癲揸槍對住老公,死亡flag已立
覺得是但一個死嘅話另一個應該都會跟埋悲情couple

但最慘應該係死其中一個
btw睇埋呢條promo june & winslow what the fuck
https://www.reddit.com/r/TheHandmaidsTale/comments/chspl3/spoilers_s03e11_s03e11_israeli_trailer/

頭先lunch睇左半集
今晚返去睇埋後半
等你睇埋再傾
嘩屌好撚好睇啊今集!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

吐一口烏氣!

係怕d小朋友、少女唔肯走,始終喺呢個環境長大,佢哋會潛移默化,覺得個制度無問題,做咩要逃亡去陌生國家

但根據handmaid邏輯可能之後say yes班martha又一齊死哂
其實喺gilead出世果班細路根本唔知咩事,認哂班commander做自己親生老豆老母

班細路見番親生老母都應該冇乜感覺,以為只係家佣,醫院大個d嗰班就洗哂腦,覺得成為生仔機器係理所當然咁,June真係要花好多功夫氹先得

其實諗真d個plan係咪真係預左班martha會死哂事後如果真係走得甩 應該冇得解釋
同埋淨係班細路走 佢地過到canada都係變哂孤兒
老老實實 要handmaid都一齊走先最好
今日兩套劇
amazon有套the boys鐘意superhero劇 / preacher應該啱睇
& oitnb final season
Winslow唔搞Fred搞June
發生咩事
唔死就有排煩,兩個commander輪流玩9你
同時咁多小朋友唔見,實穿煲啦
係叫做死得有意義
架貨車裝唔裝到咁多人
今日集Handmaid見賽後反應好似好好睇
個個睇完勁興奮
今晚仲諗住開BLL finale依家又搞到想睇handmaid

頭先lunch睇左半集
今晚返去睇埋後半
等你睇埋再傾

lawrence一同老婆講野個tone溫柔到
mrs lawrence其實都睇得好透知佢地就算走都係戰犯同埋死都係抵死
佢老婆又癲唔哂,June喺度就正常好多,仲幾幫得手,今集之後真係想佢哋成功走到
同June d對話好正
佢個角色好搶,出得好少場但已經會好鐘意佢
希望S3內走得甩
如果mrs lawrence黎緊有咩不測請用serena條命黎換
下集promo又發癲揸槍對住老公,死亡flag已立
覺得是但一個死嘅話另一個應該都會跟埋悲情couple

但最慘應該係死其中一個
btw睇埋呢條promo june & winslow what the fuck
https://www.reddit.com/r/TheHandmaidsTale/comments/chspl3/spoilers_s03e11_s03e11_israeli_trailer/
Winslow唔搞Fred搞June
發生咩事
唔死就有排煩,兩個commander輪流玩9你

佢冇乜可能打得贏winslow
但June plot armor咁勁又冇可能死
一係有人入黎救佢應該唔會講佢轉頭又比人捉返掛
果頭先準備食大茶飯 乜都未開始又比人捉就真係屌喇星

頭先lunch睇左半集
今晚返去睇埋後半
等你睇埋再傾

吐一口烏氣!

其實諗真d個plan係咪真係預左班martha會死哂事後如果真係走得甩 應該冇得解釋
同埋淨係班細路走 佢地過到canada都係變哂孤兒
老老實實 要handmaid都一齊走先最好
同時咁多小朋友唔見,實穿煲啦
係叫做死得有意義
架貨車裝唔裝到咁多人

如果成功咗 下季既gilead一定好地獄實嚴格到
bigger boat係咪lawrence會安排
big little lies完得咁急
成季好似原地轉圈咁
The boys個"超人"
係banshee男主角
哇屌個樣咁奸做呢D?
‘The Handmaid’s Tale’ Renewed for Season 4 at Hulu

‘Now Apocalypse’ Canceled After One Season at Starz

‘The Girlfriend Experience’ Renewed For Season 3 At Starz; Anja Marquardt to Write and Direct

GFE
好唔好睇?
反而有D興趣睇班奸角superheroes多過班主角
我睇左1集咋,都唔錯
鍾意preacher同watchmen既話應該岩睇
果D 暴力鏡頭,濕鳩搞笑位係幾似preacher
vibe 少少似watchmen
------------------------------
係咪因為班"英雄"比較靚仔靚女同出名D呢
"水行俠"nate from gossip girl
"神奇女俠"hoc conway老婆
仲有audrey from td s1
估唔到仲有不過冇咗Amy seimetz 唔知會唔會失色
The boys個"超人"
係banshee男主角
哇屌個樣咁奸做呢D?
好唔好睇?
反而有D興趣睇班奸角superheroes多過班主角
我睇左1集咋,都唔錯
鍾意preacher同watchmen既話應該岩睇
果D 暴力鏡頭,濕鳩搞笑位係幾似preacher
vibe 少少似watchmen
------------------------------
係咪因為班"英雄"比較靚仔靚女同出名D呢
"水行俠"nate from gossip girl
"神奇女俠"hoc conway老婆
仲有audrey from td s1

頭先開ep1睇左陣 都幾得意
nate & conway老婆
一見到條女覺得有d熟口面 硬係唔知邊度見過
原來係td marty個女
‘Now Apocalypse’ Canceled After One Season at Starz

‘The Girlfriend Experience’ Renewed For Season 3 At Starz; Anja Marquardt to Write and Direct

GFE
估唔到仲有不過冇咗Amy seimetz 唔知會唔會失色

拍呢套劇budget應該好平
但S2真係
懷念S1
一個唔覺意
一睇睇左半季the boys
3集
s3最好搵返個靚女擔正
好似S1果個咁
唔係話勁好睇 但娛樂性+中毒想追落去
鐘意homelander
竟然?
希望後面講多d the seven
最好有少少 back story
Starlight就唔洗啦 已經知咩事
想知homelander 同queen meave
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞