美劇集中討論區 (30) Succession S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
冇諗過shiv會斷自己後路,仲諗住佢係聰明女會吊住兩邊先
Tom食軟飯靠shiv幫佢上位,有高層做唔夠,仲想謀埋間公司

真係百屌成材終於學識要夠狠一開始以為kendall又係背後搞小動作,點知一個屈尾十就折左間公司真係估佢唔到
Kendall講呢句好撚型

仲有tom同roman條女呢度,笑撚左
Logan: I will win
唔好啦C打,繼續開啦
雖然係少人傾,但冇左個post會好寂寞,唔知去邊度傾好
C打做咩唔開post ??

Succession ep 2未睇呀c打
唔小心睇到你啲po
Sorry
一靜得滯就瘋狂自言自語唔記得左藍字

聽晚先有時間睇,睇完再上黎同你傾
暫時都係避一避先

sor

放心冇乜人會講
比起我地以前少左人講野討論呢個post完埋我都諗住唔開新post
唔好啦C打,繼續開啦

其實我開連登account前都係呢個post做左好耐CD Rom
希望C打可以keep住開post
chicken coop asian
看得自己那麼高其實佢平時憑咩咁串
一秒就收皮 執埋粒
雖然佢好似仲係board member
又係私心kendall
果然今季真係shiv收皮

好想知logan依家係想shiv vs kendall or 由頭到尾都幫kendall鋪緊路/test緊佢
定係另外有其他plan
btw每次見到logan屌roman都覺得好爽fuck off be gone byebye
幾好睇
推薦大家睇the boys - From Amazon Prime Video

https://www.youtube.com/watch?v=06rueu_fh30

反英雄電影 幾好睇。
Hey, Shiv? Fuck off

全車靜哂
仲要響外人面前連自己老公都笑埋一份

好仆街根本佢地不嬲都睇佢唔起
但tom本身想痴人金糠搏上位先嫁入黎 又係抵死打和
roman真係唔抵幫
成日大隻講,無料又想上位
Succession今集多野發生到唔知講邊樣好
Shiv離仆街之路唔遠 後路已斷
估唔到Tom條契弟咁大想頭以為人地比埋間公司佢
知係Shiv之後塊面黑到好撚想恥笑佢
Greg好pure
Kendall最尾型到sad住黎型,百屌成材team kendall係end game
冇諗過shiv會斷自己後路,仲諗住佢係聰明女會吊住兩邊先
Tom食軟飯靠shiv幫佢上位,有高層做唔夠,仲想謀埋間公司

真係百屌成材終於學識要夠狠一開始以為kendall又係背後搞小動作,點知一個屈尾十就折左間公司真係估佢唔到
Kendall講呢句好撚型

仲有tom同roman條女呢度,笑撚左

Because my dad told me to
最尾入老豆房坐果度又係sad sad地
但臨尾偷電power move 希望佢d自信慢慢返緊黎

佢條女幾串嘴如果嫁埋比roman就有排玩
tom以後一見到佢就面都青
繼續開post 啦C打
我cd rom 都係睇呢個post 推介先追succession
下集場食飯戲之前睇話review話好正

Succession: Season 2 Episode 3 Promo | HBO
https://www.youtube.com/watch?v=YPVDAIL4lgI
Logan: I will win

餐飯場戲睇落好不安全部人D表情
硬係覺得Logan搞咁多野最尾會玩到撞板
之後kendall回魂救全家
Connor話去選總統真係笑左
以為Kendall咁威 諗住反佢老豆 點知係死狗
開啦!呢排大家都好難有娛樂
睇劇都好慢啦
希望好快冇事
唔小心睇到你啲po
Sorry

暫時都係避一避先

sor

放心冇乜人會講
比起我地以前少左人講野討論呢個post完埋我都諗住唔開新post
唔好啦C打,繼續開啦

如果有需要其他人都可以開唔係剩係我先開得
因為平時扮工所以成日office hour上水
以前呢個post開頭喺高登都唔係我開,後尾唔知做咩接力開左就搞成開到今時今日

我都係靠呢度先撞到人一齊傾啲平時出面冇人傾既劇
好有志同道合feel
唔小心睇到你啲po
Sorry

暫時都係避一避先

sor

放心冇乜人會講
唔好啦C打,繼續開啦

退休
i'm gonna name a successor
出面未開始多人講之前已經睇咗
覺得前半好睇過後面
chicken coop asian
看得自己那麼高其實佢平時憑咩咁串
一秒就收皮 執埋粒
雖然佢好似仲係board member
又係私心kendall
果然今季真係shiv收皮

好想知logan依家係想shiv vs kendall or 由頭到尾都幫kendall鋪緊路/test緊佢
定係另外有其他plan
btw每次見到logan屌roman都覺得好爽fuck off be gone byebye
roman真係唔抵幫
成日大隻講,無料又想上位

roman叫做有d小聰明但份人真係好撚摟打
算吧啦佢做唔到大事
講起又想post返呢張

唔小心睇到你啲po
Sorry

暫時都係避一避先

sor

放心冇乜人會講
唔好啦C打,繼續開啦

其實我開連登account前都係呢個post做左好耐CD Rom
希望C打可以keep住開post
繼續開post 啦C打
我cd rom 都係睇呢個post 推介先追succession

多謝你地支持先
大家唔洗做cd com一齊吹水啦
因為我覺得呢度係就算開左幾十個post都唔係小圈子既post隨時都傾得埋
Succession今集多野發生到唔知講邊樣好
Shiv離仆街之路唔遠 後路已斷
估唔到Tom條契弟咁大想頭以為人地比埋間公司佢
知係Shiv之後塊面黑到好撚想恥笑佢
Greg好pure
Kendall最尾型到sad住黎型,百屌成材team kendall係end game
Connor話去選總統真係笑左
以為Kendall咁威 諗住反佢老豆 點知係死狗

越講越似真係會去選
明明一開頭係鳩up咁痴線
但咁樣死狗法又帶點型棍terminator kendall
而家睇到6
個個都係仆街黎
Wu Assassins D打鬥正到
唔小心睇到你啲po
Sorry

暫時都係避一避先

sor

放心冇乜人會講
開啦!呢排大家都好難有娛樂
睇劇都好慢啦
希望好快冇事

抗爭mode但劇照睇照傾唔想比佢搞到少少娛樂都冇埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞