美劇集中討論區 (30) Succession S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
套the boys 幾好睇
Karl Urban型撚到
睇完
有心理準備最尾會變MV
睇落又覺得ok唔差
不過咁完法都幾open ended對rue黎講
話係flashback吸毒後又得 現實吸返毒又得

但睇完今集對jules都幾失望
咪又係rue自己chicken shit
都估到佢D道友心態,搵藉口又呢樣又果樣
jules無做錯到!!
Jules係衰不過rue自己提出講完又係度扭黎扭去 真係唔好怪jules
希望jules盡快回頭明明見到Anne時諗起rue 都係貪anne新鮮同刺激啫

有tyler果陣就唔理rue
tyler爆煲就返去咀rue
比nate搞完就唔出聲玩失蹤 鐘意埋anna 返黎質疑rue仲當冇事

rue比nate講兩講又覺得jules遲早會懶低佢 先突然話一齊走
係咪得我一個覺得jules無問題
基本上都唔覺佢真心鐘意過rue, 有少少more than friend姐
又無咩確立過關係

反而rue愈睇愈煩

但佢其實應該知rue唔止係friend果隻鐘意佢
今集又問點解唔kisskiss佢
成件事係咪曖昧做兵狀態
咁耐唔上水去咗邊
去發夢

個晚發夢荃灣斬人好彩岩岩番到屋企

發夢之餘小心啲得閒休息下返黎一齊睇劇放鬆
星期一果日勁到屋企都爭d返唔到
homelander
終於有S3

Monica Lewinsky-Produced 'Impeachment' Set as Next 'American Crime Story' at FX
https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/monica-lewinsky-produced-impeachment-set-as-next-american-crime-story-at-fx-1229819

Sarah Paulson, Beanie Feldstein and Annaleigh Ashford will star in the anthology, with writer Sarah Burgess set to pen the script.

On Tuesday, FX used its time at the Television Critics Association's summer press tour to announce that season three will focus on the saga of the Clinton presidency scandal with Monica Lewinsky on board to produce.

Impeachment: American Crime Story will star frequent Murphy muse Sarah Paulson as Linda Tripp; Beanie Feldstein (Lady Bird, Booksmart, FX's What We Do in the Shadows) as Lewinsky; and Annaleigh Ashford (season two of ACS, Masters of Sex) as Paula Jones. Sarah Burgess penned the script for the season, which is based on Jeffrey Toobin's best-seller A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President. It is the same book that Murphy optioned in January 2017 and later had second thoughts about telling Lewinsky's story.

Production is set to begin in February, and the series is scheduled to premiere Sunday, Sept. 27, 2020, at 10 p.m. ET on FX.
完全同意啊,最多互相利用姐,欠左你咩
nate係仆街但佢同rue講既野係事實
其實呢幾集都唔知rue想點
愈睇佢愈無聊,有時好撚cringe

Succession season 2 is the highest rated HBO show of the year so far
唔搵anna都有第2個架啦,rue都知佢鍾意冒險,刺激
點會同你留係個shithole?理咩屋企人姐?
1家大細要你養咩?
唔好講到rue咁無辜啦,佢咪又係自己get clean,搵人做代替品,
自己痴埋去又要沉船
呢D劇個個都仆街黎架啦,唔係你屌我就係我屌你
包括rue自己,要我同情佢係無可能囉
儲左好多劇未睇宜家抖下可以追番
岩岩先睇完stranger things
今季幾好睇節奏好快
同埋Maya Hawke好撚正

個晚荃灣我都係跑番屋企
原全無車走
睇左3集
Homelander開頭覺得好面善原來係banshee個男主角
染左金髮原全唔同feel
睇完
有心理準備最尾會變MV
睇落又覺得ok唔差

jules無做錯到!!

跟佢走咪又係去返條anna度玩3p
jules明知rue份人咁脆弱咁鐘意佢
仲好意思完全冇掙扎咁直接講佢都鐘意anna冇眼睇
唔知話佢自私定坦白好
但jules唔覺得咁會hurt到人 其實好仆街
rue事實係有班屋企人要理 自己情緒又有問題
邊似得jules呢d咁自由乜都唔洗理
rue龜縮都係正常
1家大細要你養咩?
唔好講到rue咁無辜啦,佢咪又係自己get clean,搵人做代替品,
自己痴埋去又要沉船

你講到咁嬲做咩
冇話rue係聖人 但今集睇完公海係個個都屌緊jules
我最終既conclusion係c字頭好有同情心
本人係冷血類型
咁耐唔上水去咗邊
去發夢

個晚發夢荃灣斬人好彩岩岩番到屋企

發夢之餘小心啲得閒休息下返黎一齊睇劇放鬆
星期一果日勁到屋企都爭d返唔到
儲左好多劇未睇宜家抖下可以追番
岩岩先睇完stranger things
今季幾好睇節奏好快
同埋Maya Hawke好撚正

個晚荃灣我都係跑番屋企
原全無車走

冇睇ST
但覺得Maya Hawke個feel有d似Jodie Comer
爭啲玩到要徒步行高速公路
套the boys 幾好睇
Karl Urban型撚到
homelander
睇左3集
Homelander開頭覺得好面善原來係banshee個男主角
染左金髮原全唔同feel

佢做奸角做得幾好
係咪得我一個覺得jules無問題
基本上都唔覺佢真心鐘意過rue, 有少少more than friend姐
又無咩確立過關係

反而rue愈睇愈煩
完全同意啊,最多互相利用姐,欠左你咩
nate係仆街但佢同rue講既野係事實
其實呢幾集都唔知rue想點
愈睇佢愈無聊,有時好撚cringe
我最終既conclusion係c字頭好有同情心
本人係冷血類型

我都冇乜同情心
不過係見到jules今集啲對答所以打個突
由其是上集天台個尾同今集個反差
公海=reddit
Reddit係得幾類人
其中一種係真心
見到有條友係到提醒人
話jules is toxic
好似我唔知咁
見到咁多呢d人就知
點解 riverdale supergirl呢d劇咁受歡迎
冷唔冷血睇下對咩人啦
你話sid唔理cassie 我都想屌柒sid
Rue...我真係無感覺
都唔知佢想點

好似對義士我都會好有同情心
藍絲就仆街死啦
睇完
有心理準備最尾會變MV
睇落又覺得ok唔差

jules無做錯到!!

唔知話佢自私定坦白好
rue龜縮都係正常
1家大細要你養咩?
自己痴埋去又要沉船

你講到咁嬲做咩
公海=reddit
Reddit係得幾類人
其中一種係真心
見到有條友係到提醒人
好似我唔知咁
見到咁多呢d人就知

因為大早已經幾多人話佢地唔啱一齊
不過之後全部人都rules rules rules
但今集都好明顯見到佢地唔適合發展落去
好奇S2會點講佢地

話唔話 可唔可以開始討論下succession冇人理
但好撚期待
睇完
有心理準備最尾會變MV
睇落又覺得ok唔差

jules無做錯到!!

唔知話佢自私定坦白好
rue龜縮都係正常
1家大細要你養咩?
自己痴埋去又要沉船

你講到咁嬲做咩
公海=reddit
Reddit係得幾類人
其中一種係真心
見到有條友係到提醒人
好似我唔知咁
見到咁多呢d人就知

因為大早已經幾多人話佢地唔啱一齊
不過之後全部人都rules rules rules
但今集都好明顯見到佢地唔適合發展落去
好奇S2會點講佢地

話 可唔可以開始討論下succession冇人理
但好撚期待
Maya hawke好撚似佢呀媽
超級DNA

唔係自己個區真係唔留太夜
PREACHER SEASON4!
佢第一集最尾個個樣好撚寒
你見我1開始係咁講 jules + nate
就知我點睇rules
前幾集rue做得好好
後幾集直情唔想睇佢

本身我係諗住播前一日先開始討論
S3就係睇Steve & robin就夠晒
Go scoops troop!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞