美劇集中討論區 (30) Succession S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
其實好多劇睇你冇追先覺得冇野睇
例如有咩
Mindhunter好似有Fringe女主角?
為左佢我都會開黎睇
不過今晚睇左HBO果兩套先
大把睇自己口味
https://www.pogdesign.co.uk/cat/

基本上好多人依家都有追succession
我就righteous gemstones都追緊
on becoming a god in central florida又諗住追
再之前啱啱完左冇幾耐咪handmaid euphoria the boys

其他冇追但又係播緊/播完冇耐: lodge 49, the terror, peaky blinders, pose, harlots, perpetual grace ltd etc.....
netflix又有啲濕濕碎 glow呀 mindhunter果d
終於睇哂mindhunter
可以開becoming a god in central florida
聽日都開becoming a god in central florida黎睇先
仲未睇過mindhunter

睇完ep1幾得意 有少少fargo味過兩日再睇埋ep2
為左Kirsten Dunst同見個故仔幾得意又ok高分所以開

mindhunter都值得睇
Mindhunter好似有Fringe女主角?
為左佢我都會開黎睇
不過今晚睇左HBO果兩套先

但佢條線寫得幾差下又最無聊完全浪費左佢
今晚跑返去睇左succession先
到時離婚tom同shiv分身家fat fat啦
第三集?等出中字即睇
唔撚係呱母子戀
接受唔到
無追開,依套係咩
Hey, Shiv? Fuck off

全車靜哂
仲要響外人面前連自己老公都笑埋一份

好仆街根本佢地不嬲都睇佢唔起
但tom本身想痴人金糠搏上位先嫁入黎 又係抵死打和

愈睇愈覺得shiv個表情好頂癮個樣係:WOW 好大個官威呀識向人發火

睇果陣覺得好好笑
可能佢冇諗過Tom會發火估唔到佢當眾屌返佢 即刻wow咗
好似睇咁耐都冇見過tom鬧佢
果陣點敢鬧shiv 佢都未”嫁入”Roy食軟飯未食到正唔會亂咁黎嘅

我覺得佢地冇幾耐之後會離婚
到時離婚tom同shiv分身家fat fat啦

但佢地結婚前好似簽左份agreement由shiv果邊draft
tom比左佢老母睇 (佢老母做律師 話份野對個仔冇著數)
但唔記得tom最尾有冇改到份野
roman真係唔抵幫
成日大隻講,無料又想上位
今集向gerri求救果度好好笑
睇討論post見到有人吹奏佢地兩個似將會有路
好不安
邊個討論post會唔會咁重口味呀

reddit
但啱啱頭先今集完咗 見到又開始好多人講今集佢地好似好有火花
oh my god
第三集?等出中字即睇
唔撚係呱母子戀

ep3今日
gerri對佢一定係湊仔咁湊
但唔排除roman戀母癲起上黎想屌佢
接受唔到

.. ... Gerri deserves better
比定個ship name佢地先Rorri

無追開,依套係咩

successionfrom hbo
原來ballers又返黎 上季鳩下鳩下就完左
Breaking bad movie條trailer睇到射左
Breaking bad movie條trailer睇到射左

未睇trailer之前知道10月播係J咗
但條trailer個feel勁似平時netflix劇即刻有少少唔開胃

未睇trailer之前知道10月播係J咗
但條trailer個feel勁似平時netflix劇即刻有少少唔開胃

btw teaser先啱
真 trailer應該唔會咁
cute
屌今集Succession精彩到暫時3集最鐘意呢集
笑位+不安位
食飯捉25仔成場戲睇到心跳加速 好痴線
boar on the floor 呆咗睇到

睇完已經想過兩日再重睇
lm
尋晚睇左半個鐘未睇完

Tom以為自己有毛有翼
點知俾Shiv提醒佢只係meat puppet
屌今集Succession精彩到暫時3集最鐘意呢集
笑位+不安位
食飯捉25仔成場戲睇到心跳加速 好痴線
boar on the floor 呆咗睇到

睇完已經想過兩日再重睇
尋晚睇左半個鐘未睇完

Tom以為自己有毛有翼
點知俾Shiv提醒佢只係meat puppet

瘋狂比人利用推佢去死
btw tom今集後半段係戲肉好恐怖好精彩冇得頂
同埋今集d笑料我覺得好正好多位都笑咗
Dickinson — Official Teaser Trailer | Apple TV+
https://www.youtube.com/watch?v=_GtV9V0dBgw
呢個組合會唔會絕得滯

Saturday Night Live:
Phoebe Waller-Bridge hosting with Taylor Swift as musical guest on Oct. 5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞