美劇集中討論區 (30) Succession S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
咦如果係咁 套劇應該有得happy end

同埋首歌其實係佢親生家姐寫

咁快睇左?
但見外國live緊
btw jules今集好似 ..rules
我決定今日唔上Reddit,Twitter 以防自己唔小心睇到劇透
見班人睇完個反應好失望 幾多負評
唔好太期待今集
同你對上一次同我講KE既最後一集說話一樣
今日林奠記者會已失望 無懼其他野
係有少少,因為前面劇情發展係好意想不到
但今次我估到晒.....
不過D歌真係無得輸
但見外國live緊
我決定今日唔上Reddit,Twitter 以防自己唔小心睇到劇透
唔好太期待今集
同你對上一次同我講KE既最後一集說話一樣
今日林奠記者會已失望 無懼其他野

連續兩套都
rue: i thought you were special
jules=piece of shit

不嬲對政府記者會冇期待過任何野
但見外國live緊
唔好太期待今集
係有少少,因為前面劇情發展係好意想不到
但今次我估到晒.....
不過D歌真係無得輸

見到有人話今集算係全季最失望
話全部野冇解決過 同埋最尾幾分鐘變左mv
今晚零期望返去睇下先

不過就算臨尾炒車都冇灰心
因為下個禮拜succession返黎喇
我屌
MINDHUNTER | Season 2 | Official Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=PHlJQCyqiaI
兩個我都好鐘意 但兩個都係太過以自己爲主
睇完結局 本身都預咗留返好多野下個season再講,所以都接受到既
Zendaya首歌好好聽

睇咗成日新聞心情好差,睇到Rules最尾分開,心情更差
The OA cancelled
啱啱先睇咗一半S2覺得今季正咗好多
Season 1仲未睇
但會睇
我屌
兩個我都好鐘意 但兩個都係太過以自己爲主

其實我未睇今集
但見到幅圖以為係改圖黎 之後特登飛去果part望下
佢真係講咗呢句

加埋另一條女叫 Anna ...
睇完結局 本身都預咗留返好多野下個season再講,所以都接受到既
Zendaya首歌好好聽

睇咗成日新聞心情好差,睇到Rules最尾分開,心情更差

尋日塞到爭d屋企都返唔到
今晚睇
聽咗首歌
The OA cancelled
啱啱先睇咗一半S2覺得今季正咗好多

一上黎見到你個comment即刻離一離 再上twitter reddit
之前netflix cancel咁多劇都未有一套覺得好hurt
唯獨是呢套
S2啲發展完全mind blown好正 睇完S2 finale你應該會好嬲

一定要搵其他台救OA
屌佢老母咁有潛力咁大個cliffhanger都cancel 之前仲話5季plan
netflix正一食屎狗
MINDHUNTER | Season 2 | Official Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=PHlJQCyqiaI
Season 1仲未睇
但會睇

呢排算唔係太多劇要追
可以趁S2前睇
‘The Crown’ Season 3: November 17th
好似係

‘Event Horizon’ Series in Development at Amazon (EXCLUSIVE)
https://variety.com/2019/tv/news/event-horizon-series-amazon-1203291883/

童年陰影都有得拍劇
仲要係you're next/the guest個導演拍
又唔覺係伏既,不過不失啦, 75分
拎返skins出黎講啦
如果你就咁睇S1,都係無頭無尾
最後tony比車撞完成班係到唱歌
仲要tony自己都唱埋random到仆街
要睇晒兩季,先係完整故事
可能我睇果陣係1次過睇晒兩季,覺得無野
追既話都可能會覺得伏
睇埋下季先算啦
一齊喪屌佢,屌到好似sense 8咁出結局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞