美劇集中討論區 (30) Succession S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
Succession今集多野發生到唔知講邊樣好
Shiv離仆街之路唔遠 後路已斷
估唔到Tom條契弟咁大想頭以為人地比埋間公司佢
知係Shiv之後塊面黑到好撚想恥笑佢
Greg好pure
Kendall最尾型到sad住黎型,百屌成材team kendall係end game
預言: Shiv第日收皮之後唯有去幫Conner選總統

Succession ep 2未睇呀c打
唔小心睇到你啲po
Sorry
一靜得滯就瘋狂自言自語唔記得左藍字

聽晚先有時間睇,睇完再上黎同你傾
暫時都係避一避先

HBO Renews 'Succession' for Season 3
下集場食飯戲之前睇話review話好正

Succession: Season 2 Episode 3 Promo | HBO
https://www.youtube.com/watch?v=YPVDAIL4lgI
Succession ep 2未睇呀c打
唔小心睇到你啲po
Sorry
一靜得滯就瘋狂自言自語唔記得左藍字

聽晚先有時間睇,睇完再上黎同你傾
暫時都係避一避先

sor

放心冇乜人會講
比起我地以前少左人講野討論呢個post完埋我都諗住唔開新post
chicken coop asian
看得自己那麼高其實佢平時憑咩咁串
一秒就收皮 執埋粒
雖然佢好似仲係board member

‘The Righteous Gemstones’ TV Premiere Is HBO’s Most-Watched Comedy Debut in More Than 3 Years

仲未睇有冇人睇咗
排緊隊 想睇呢套
但未睇哂mindhunter,又想開becoming a god in central florida
dl咗lunch睇吓係咪真係咁正
搭句爹

我睇左Gemstones覺得幾on9都有笑位
有少少似喜劇版succession
因為都係一個極富有家庭
1個老豆 2個仔1個女

同埋第一集已經有露J

‘The Righteous Gemstones’ TV Premiere Is HBO’s Most-Watched Comedy Debut in More Than 3 Years

仲未睇有冇人睇咗
排緊隊 想睇呢套
但未睇哂mindhunter,又想開becoming a god in central florida
dl咗lunch睇吓係咪真係咁正

呢套出面又係唔見有人整中字 好彩有HBO
我都陣間lunch望下先
OITNB已經懶得開黎睇

仲未睇有冇人睇咗
排緊隊 想睇呢套
搭句爹

因為都係一個極富有家庭
1個老豆 2個仔1個女

同埋第一集已經有露J

我都覺得呢套有少少似succession
又係講仆街家庭
但題材望落幾得意 好似講佢地成家係神棍
睇trailer果時以為套野係宗教做主題嘅comedy
但睇完第一集又唔覺好重宗教味

啲人互串好頂癮

仲未睇有冇人睇咗
排緊隊 想睇呢套
搭句爹

因為都係一個極富有家庭
1個老豆 2個仔1個女

同埋第一集已經有露J

又係講仆街家庭

啲人互串好頂癮

啱啱睇完 又幾好笑會追落去
應該唔會好重宗教味 搞笑成份多,佢地d教會互動似黑社會
(btw hbo有另一套劇young pope表面上又係重宗教味
但其實唔係 同埋又係好多笑位,對宗教冇興趣都好好睇)

覺得個女最好笑
Daddy, slap me too
I'm a Gemstone too so slap my face
食住野睇聽到呢句爭啲噴飯
最尾又係 ...

呢套同succession同一日播真係兩家人都係極品
唔記得exact wording但果句
you can make an appointment through our sister
笑左出聲
成班小學雞咁但係又串得好應棍

仲未睇有冇人睇咗
排緊隊 想睇呢套
搭句爹

因為都係一個極富有家庭
1個老豆 2個仔1個女

同埋第一集已經有露J

又係講仆街家庭

啲人互串好頂癮

啱啱睇完 又幾好笑會追落去
應該唔會好重宗教味 搞笑成份多,佢地d教會互動似黑社會
(btw hbo有另一套劇young pope表面上又係重宗教味
但其實唔係 同埋又係好多笑位,對宗教冇興趣都好好睇)

覺得個女最好笑
Daddy, slap me too
I'm a Gemstone too so slap my face
食住野睇聽到呢句爭啲噴飯
最尾又係 ...

呢套同succession同一日播真係兩家人都係極品
唔記得exact wording但果句
you can make an appointment through our sister
笑左出聲
成班小學雞咁但係又串得好應棍

個妹好陰公成班中年但仲係小學生咁
臨訓前鍚個仔
個仔: faggot

btw覺得幾得意雖然佢地個個有自己屋 但近到成日揸golf cart來回
個面具人唔知幾時先開估係邊個

雖然覺得succession果邊串得賤啲搞笑啲
不過呢邊都唔差
又係私心kendall
果然今季真係shiv收皮
終於完左Chernobyl
個科學家好慘,最尾俾KGB清算
仲要響外人面前連自己老公都笑埋一份
可以開始睇Wu Assassins了
Amazon prime 有套叫 the boys [sosad
幾好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞