美劇集中討論區 (30) Succession S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
突發
Happy Labor Day: ‘Succession,’ ‘Ballers’ and ‘Righteous Gemstones’ Episodes to Get Early Release From HBO

This coming Sunday’s episodes for the trio can be streamed beginning Friday, Aug. 30, via HBO Go, HBO Now and its on-demand platforms. The episodes will debut at their originally scheduled times on Sunday, Sept. 1.

屌你正呀喂應該聽日有新一集睇
Wow正呀

睇完screening狗衝去theatre果邊接佢收工同佢合照

好想有機會見下佢真人
Succession ep4已出
us hbo已經有,seed都已經有得dl
但hbo go asia毛都冇條
一黎就問Where is Kendall
shiv無啦無啦
一黎就問Where is Kendall
shiv無啦無啦
我都覺有咩事佢都在場

Oh shit如果真係有呢段出現一定飛
屌今集Succession精彩到暫時3集最鐘意呢集
笑位+不安位
食飯捉25仔成場戲睇到心跳加速 好痴線
boar on the floor 呆咗睇到

睇完已經想過兩日再重睇

啱啱睇完食飯場戲正到仆街
可憐一下tom同greg,做食物鏈最低層好慘,係咁比logan當狗咁撚 正確啲黎講應該係豬咁撚

我以為tom會好似對shiv咁發火 點知成隻死豬咁

無諗過logan咁撚癲咁樣撚自己啲下屬,最神奇係佢地一個二個都唔出聲,有呢啲老細命都短幾年

勁正Roman都爭d比人玩到喊kendall即刻乘機踩佢一腳
可惜冇捉佢出去玩明明佢都應該做豬
不過tom同greg果度真係幾不安
gerri咁都避得過如果捉埋佢出去應該好癲
tom對住logan淆哂底實唔敢但見佢都有d掙扎

成班人應該見過好多風浪慣哂
有條友一開頭比logan叫佢屙尿落桶果個
一開始玩之後勁high 都係人渣黎

roman一開波食花生食得咁開心抵佢啦

kendall醒目啦平時都比佢撚得多,今次仲唔比我搵到機會撚獲勁嘅

3條友跪係度扮豬搶腸仔果度睇到有啲不安

係喎 唔明點解gerri避到,但Greg個傻仔有樣學樣以為好似gerri咁甩難,點知都係要做豬

Logan開頭叫Tom 做豬到跪到搶腸仔,佢都有疾返logan一兩句,不過logan氣場太強大淆晒底

Kendall話係佢特登套roman講野 之後logan搭住佢膊頭果度
全部人起哄一齊玩果下好有black mirror果隻人性醜惡不安feel
跟gerri講野但都中伏 即刻笑左
tom經過今集所有野之後冇左大半條命咁

i'll eat your sausage, tom

Number one boy果然唔同啲
見tom朝早食早餐果段個頹樣
佢去夾早餐果陣個女人叫佢食腸仔果度擺明又撚多次佢
老母

婚禮果度好撚正,想睇多啲佢同Logan,Mercia嘅對手戲
Closed loop system
咩料,the oa俾人斬左
roman真係唔抵幫
成日大隻講,無料又想上位
今集向gerri求救果度好好笑
睇討論post見到有人吹奏佢地兩個似將會有路
好不安
邊個討論post會唔會咁重口味呀

reddit
但啱啱頭先今集完咗 見到又開始好多人講今集佢地好似好有火花
oh my god
第三集?等出中字即睇
唔撚係呱母子戀

ep3今日
gerri對佢一定係湊仔咁湊
但唔排除roman戀母癲起上黎想屌佢
今集幫佢扣鏤果度
其實果幕有D溫馨
不過咁既走勢,黎緊佢地會做咩都好難講
係母愛呀

Reddit好多都好buy呢對?

成日覺得Gerri同佢地好似一家人似姨媽姑姐果D
好多人都話佢地gonna fuck
我都覺有咩事佢都在場

Oh shit如果真係有呢段出現一定飛

Gerri一定經過好多風浪先爬到上依家個位
做牆頭草做到咁叻 平時又成日要幫logan執屎
知公司所有野幾鐘意睇佢

我睇左ep4 ...well
我對今季都幾大期望,除咗vs Whiterose主線劇情外,希望有啲嘩一聲既"爆雷"位
屌今集Succession精彩到暫時3集最鐘意呢集
笑位+不安位
食飯捉25仔成場戲睇到心跳加速 好痴線
boar on the floor 呆咗睇到

睇完已經想過兩日再重睇

啱啱睇完食飯場戲正到仆街
可憐一下tom同greg,做食物鏈最低層好慘,係咁比logan當狗咁撚 正確啲黎講應該係豬咁撚

我以為tom會好似對shiv咁發火 點知成隻死豬咁

無諗過logan咁撚癲咁樣撚自己啲下屬,最神奇係佢地一個二個都唔出聲,有呢啲老細命都短幾年

勁正Roman都爭d比人玩到喊kendall即刻乘機踩佢一腳
可惜冇捉佢出去玩明明佢都應該做豬
不過tom同greg果度真係幾不安
gerri咁都避得過如果捉埋佢出去應該好癲
tom對住logan淆哂底實唔敢但見佢都有d掙扎

成班人應該見過好多風浪慣哂
有條友一開頭比logan叫佢屙尿落桶果個
一開始玩之後勁high 都係人渣黎

roman一開波食花生食得咁開心抵佢啦

kendall醒目啦平時都比佢撚得多,今次仲唔比我搵到機會撚獲勁嘅

3條友跪係度扮豬搶腸仔果度睇到有啲不安

係喎 唔明點解gerri避到,但Greg個傻仔有樣學樣以為好似gerri咁甩難,點知都係要做豬

Logan開頭叫Tom 做豬到跪到搶腸仔,佢都有疾返logan一兩句,不過logan氣場太強大淆晒底

Kendall話係佢特登套roman講野 之後logan搭住佢膊頭果度
全部人起哄一齊玩果下好有black mirror果隻人性醜惡不安feel
跟gerri講野但都中伏 即刻笑左
tom經過今集所有野之後冇左大半條命咁

i'll eat your sausage, tom

Number one boy果然唔同啲
見tom朝早食早餐果段個頹樣
佢去夾早餐果陣個女人叫佢食腸仔果度擺明又撚多次佢

果個女人都唔係好恰幾串嘴
ep4好精彩greg & tom, kendall過兩日睇下
老母有得回歸
老母

婚禮果度好撚正,想睇多啲佢同Logan,Mercia嘅對手戲

老母好搶鏡
如果logan現任老婆仲係佢
啲對話實超級精彩 每日生活應該點過
好經典呢單野
succession top 10 event之一
每講起一次都要屌一次netflix老母

仲要冇movie follow up
其他台又唔可以救劇

4季長度算幾好冇遲冇早
想當年睇S1真係覺得呢套好有驚喜
表面睇主角日頭做it 夜晚做hacker 哩啲情節好普通,但睇會覺得套劇嘅風格好特別
但亦因爲好多疑幻疑真嘅內心戲,所以唔係個個啱睇,因此好難長拍落去

都差唔多頂盡都係5,6季
多數高質劇都係咁上下長度,再拍落去都係遊花園
加埋esmail依家又紅呢大把project 未必得閒拍
我對今季都幾大期望,除咗vs Whiterose主線劇情外,希望有啲嘩一聲既"爆雷"位

呢套埋尾應該完得好好睇睇 唔會爛尾掛
雖然唔知點收科又唔記得哂劇情

睇落似有主角死
嗱樓主,唔係掃興
我估tyrell 同Darlene 好大機會⋯⋯
反正最後一季編劇冇包袱
拿 ..唔係掃興
但我覺得elliot同angela都
諗落好多人都 ...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞