美劇集中討論區 (30) Succession S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
講警察都遮樣咁佢重係唔係警察
會唔會同香港宜家個情況太應棍
睇完呢段有一樣感覺
戴咗面具咩人都可以係警察
我唔敢係公司睇
唔知幾時又有露J嘅scene

最後果幕睇到好緊張
人地就masks make men cruel
但香港果班唔帶mask都已經咁
人都唔配做
佢老婆=john wick
終於睇完Wu Assassins
但個結局想點
有冇有睇嘅巴絲可以討論下
總結:動作OK,爽快,係個結尾比較草率,可能集數比較少嘅關係(得10集)

劇透注意

水屬一出場以為好勁但冇乜發揮空間

”木屬”返返去見屋企人諗住happy ending,但kai又出黎殺死佢明明已經集齊五行之後返返去現實,YingYing又穿越左嚟現代同Kai講話呢個世界仲需要五行刺客同時間餐廳開始倒塌緊([假]世界開始崩壞??),之後就完咗
下套睇The Boys
黑袍糾察隊
38蚊
依家睇個勢就算free足一年啲劇都好似伏伏地
https://www.apple.com/hk/apple-tv-plus/
時間多咪睇下囉
不過有齊4K HDR 全景聲都吸引嘅

反正有一年慢慢睇
Truth Be Told 同 Servant 反而興趣大啲
同埋唔好忘記仲會同A24合作出電影

“two types of people post breakup”

AppleTV+ 將於 11 月 1 日推出,定價跟 Arcade 同樣是 US$4.99 一個月,而且購買 iPhone、iPad、Apple TV,更會附送一年的 AppleTV+。
38蚊
依家睇個勢就算free足一年啲劇都好似伏伏地
https://www.apple.com/hk/apple-tv-plus/
時間多咪睇下囉
不過有齊4K HDR 全景聲都吸引嘅

反正有一年慢慢睇
Truth Be Told 同 Servant 反而興趣大啲
同埋唔好忘記仲會同A24合作出電影

到時睇下啲劇review點先
係喎仲有A24個deal
如果A24獨家比哂自己啲catalog版權apple+ 咁就唔同講法
但係仲要買舊機頂盒番去
除番開都唔算平

Apple's TV app, which is where you'll stream Apple TV Plus programming, is available on smart TVs from Samsung, and it's supposed to become available this year on Roku, Amazon's Fire TV devices and smart TVs from Sony, LG and Vizio.

呢套黎緊都係星期一 同watchmen同一日
succession x gemstone完之後下個組合
damon lindelof劇 x tom perrotta劇leftovers同伴檔期
次次都係星期一最多野睇
Wu Assassins原來得我一個有睇
HBO通常令地獄星期一變得冇咁地獄

Release date leaked according to a deleted post from Netflix Netherlands
聽日終於有新劇睇兩套唔知開邊套先好
邊兩套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞