美劇集中討論區 (30) Succession S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
The Crown Season 3 to air in November according to Tobias Menzies

Finally
[img]https://media.giphy.com/media/FoH28ucxZFJZu/giphy.gif[img]

今年HBO d劇接住追,冇停過

但the crown係netflix喎netflix下半年都ok多野睇
聽日oitnb之後mindhunter the crown narcos呢啲舊野

不過真係keep住追hbo一套完又有新一套接住落
8月succession/righteous gemstones之後坐等
mrs. fletcher, catherine the great, watchmen, his dark materials
同埋好期待出年PWB幫HBO拍套run同MBF S2
nate's costume
end up in jail

想講佢根本冇cosplay過
次次都係用同1條屎橋
遲早紙包唔住火
比假口供果到真係好委屈

咁撚鍾意玩CP
比個"告白"(日本戲)treatment佢

根本jules同個tyler醒少少就唔洗做呢d野
即刻拉9埋nate都仲得啦, nate依家啲罪名多到
d差人正常智商都知佢身有屎掛又會咁啱有兩條友一齊出黎講野 佢就冇事
Lawrence兩公婆今集加哂分,佢哋嗰種愛真係
等你睇埋再傾
唔多似喎,呢個樣衰d
搞錯咗

睇嚟下半年唔怕劇荒,你講嗰d我都有追開,再加埋新劇仲得了

MBF S2

https://www.youtube.com/watch?v=NI_O7_CoW14

呢條咁啱琴日睇咗,host問得麻麻
呢個訪問好睇d到肉d
https://youtu.be/3ZYYEaPSD9Y
無聊走去較光佢
但我覺得...真係幾似佢
今日集Handmaid見賽後反應好似好好睇
個個睇完勁興奮
今晚仲諗住開BLL finale依家又搞到想睇handmaid
今集被迫扑嘢睇到好壓抑,事後用金句寸Fred大快人心,個尾就曙光初現,個plan好有希望

頭先lunch睇左半集
lawrence安撫mrs lawrence果度睇到我眼濕咗少少佢地兩個好正
今晚返去睇埋後半
等你睇埋再傾

lawrence一同老婆講野個tone溫柔到
mrs lawrence其實都睇得好透知佢地就算走都係戰犯同埋死都係抵死
post完冇人討論
個個睇完勁興奮
今晚仲諗住開BLL finale依家又搞到想睇handmaid
睇左BLL finale ,冇乜特别嘅感覺

我都睇左
所以S1 finale拍到神枱級,開S2注定係會比人彈
唔係好差, 又唔可以話好鐘意
唔理法庭戲唔現實但睇nicole kidman一巴巴打落梅姨度覺得好過癮
有幾個位有啲突然 但so far都算收貨
冇後悔睇左S2 都冇覺得S2毀左S1當後續睇都起碼叫有個closure

但睇完覺得bonnie同renata bad end咗
其他3個就happy end
其實最後但幕冇話邊個bad end,大家都一齊bear返個consequences. 梅姨都唔係捱打,有幾幕以為佢會反擊到

因為見bonnie死老母, 老豆又係衰人, 仲要分埋手得返個女再去自首
最尾仲驚佢好似會死咁
renata如果唔拍S2就唔會破產

好似好多人都覺得啱啱打完官司 又要自首心諗做乜鳩
不過我覺得都ok起碼一齊面對 之前話有1個肯做25 其他人就仆街
但佢地5個一齊去事後腦補應該都唔會好大罪

好想要梅姨嚇到企起身抖大氣既gif
The Crown Season 3 to air in November according to Tobias Menzies

Finally
[img]https://media.giphy.com/media/FoH28ucxZFJZu/giphy.gif[img]

今年HBO d劇接住追,冇停過

但the crown係netflix喎netflix下半年都ok多野睇
聽日oitnb之後mindhunter the crown narcos呢啲舊野

不過真係keep住追hbo一套完又有新一套接住落
8月succession/righteous gemstones之後坐等
mrs. fletcher, catherine the great, watchmen, his dark materials
同埋好期待出年PWB幫HBO拍套run同MBF S2
搞錯咗

睇嚟下半年唔怕劇荒,你講嗰d我都有追開,再加埋新劇仲得了

MBF S2

希望下半年會有新劇係神劇級或者黑馬劇

https://www.youtube.com/watch?v=NI_O7_CoW14

呢條咁啱琴日睇咗,host問得麻麻
呢個訪問好睇d到肉d
https://youtu.be/3ZYYEaPSD9Y

留名返去睇
佢拍完呢套劇應該都會紅喇
屌Justin靚仔咁多,邊似
我啱啱睇完喇 完場果下想拍手掌
嘩屌好撚好睇啊今集!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

What? I’m brave
佢老婆又癲唔哂,June喺度就正常好多,仲幾幫得手,今集之後真係想佢哋成功走到
原來oitnb聽日 最後一季俾個happy ending嚟
吐一口烏氣!

係怕d小朋友、少女唔肯走,始終喺呢個環境長大,佢哋會潛移默化,覺得個制度無問題,做咩要逃亡去陌生國家
嚇我唔到同一個人黎
同June d對話好正
佢個角色好搶,出得好少場但已經會好鐘意佢
希望S3內走得甩
如果mrs lawrence黎緊有咩不測請用serena條命黎換
咁就7年
繼hoc之後 netflix個江山呢套都有份打返黎
個個睇完勁興奮
今集被迫扑嘢睇到好壓抑,事後用金句寸Fred大快人心,個尾就曙光初現,個plan好有希望

頭先lunch睇左半集
lawrence安撫mrs lawrence果度睇到我眼濕咗少少佢地兩個好正
今晚返去睇埋後半
等你睇埋再傾
我啱啱睇完喇 完場果下想拍手掌
嘩屌好撚好睇啊今集!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

What? I’m brave
吐一口烏氣!

係怕d小朋友、少女唔肯走,始終喺呢個環境長大,佢哋會潛移默化,覺得個制度無問題,做咩要逃亡去陌生國家

最尾好熱血今集成集都高質
但根據handmaid邏輯可能之後say yes班martha又一齊死哂
其實喺gilead出世果班細路根本唔知咩事,認哂班commander做自己親生老豆老母
所以今集佢地都有提帶班年紀大啲既走佬
鼻幾似,法令紋某人深好多,下爬突d
一定要攬炒,捉唔到佢都要搞佢老豆
再比佢屈落去,屎忽都要比佢玩埋
下集promo又發癲揸槍對住老公,死亡flag已立
覺得是但一個死嘅話另一個應該都會跟埋悲情couple
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞