美劇集中討論區 (30) Succession S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
睇完今集我都想轉會去Ruxi
Priest! 無提名真係好遺憾
唔明梅姨點解肯拍

個劇本好一般

角色又唔討好
Rules
支持Rue &Lexi 繼續做好朋友
Lexi好好攬rue果下有d感動
Nate果度越黎越白痴又會個個咁順攤比佢威脅到
雖然出面好亂好黑暗
但都會抽少少時間睇下其他野放鬆下
收拾下心情
今集一見到Lexi就想笑 但又覺得佢好cute
不過Mckay事後發洩左落cassie度
但同埋好似有話mckay係鐘意cassie多人望 溝佢係覺得威啲?

Jules應該要同rue講下
佢究竟當rue係咪朋友果隻鐘意jules之前又冇sheshe過
btw幾鐘意泳池場戲jules著埋套天使衫講romeo and juliet對白好吸引
頹廢飲醉jules
相反我覺得套劇最尾10分鐘跳左樓
Fleabag一諗起又想喊當時睇喊到紅都面哂
有冇睇the act
S2頭幾集好好睇,睇完會覺得係有需要拍S2
不過上兩集開始有少少冇方向 同埋每集太短有d碎濕濕既感覺
應該係因為幕後果單野
未睇finale 但暫時我覺得值得睇
但如果同S1比就難d啦, 始終S1有單mystery做主線 最尾又爆得精彩啲
開頭我仲以為mckay照完鏡之後會趕Cassie走,點知係仆佢
本身覺得佢個故仔最悶 而家俾人搞完又幾想睇佢之後會點樣

佢都真係當Cassie係女朋友,會同佢講心事,唔俾佢著得暴露不過都係好唔成熟,無照顧Cassie感受

突然醒起Romeo & Juliet都係R&J 唔好結局都一樣一齊死呀

跳舞Jules好索呀
lm
呢套又係黑馬
醒起Dark S2都未睇
Eve 變 V 呢個idea 幾正 同埋最尾v示愛
咁都係放入冷宮先
睇ST同Dark先
8月Netflix仲有GLOW, Derry Girls, Mindhunter 同 Sacred Games 新季
仲有套講AV 嘅日劇都有性趣
追唔哂
btw啱啱睇完
好似冇乜人睇
但今集幾好睇
Lexi好正 又cute又niceno.1清泉
Rules —>Ruxi

早兩集已經想跳船支持ruxi但上集佢地咀完個反應 lexi應該當佢係fd
不過唔知點解好想睇佢地一齊硬係FF lexi有d暗戀左rue好耐既feel
之但係jules又都正
大婆lexi 二奶jules
btw啱啱睇完
好似冇乜人睇
但今集幾好睇
Lexi好正 又cute又niceno.1清泉
Rules —>Ruxi
Rules
支持Rue &Lexi 繼續做好朋友

Lexi朋友黎講太完美too good to be true
快d比多d background佢

Like by jodie comer
睇咗
MVP Lexi 今集存在感返晒黎
McKay 佢其實都算心理正常,之前已經覺得佢真係鍾意Cassie,唔係淨係想屌佢
係自己女朋友面前被人咁屌法真係會痴線 但佢事後狀態又好似ok 希望佢唔好變下一個Nate

Rue好型 Jules好靚 我都係認為Jules係鍾意rue,不過俾條大仆街恐嚇佢同之前未認真拍過拖搞到佢好驚唔知點咁
rue上咗水勁辛苦係因為透唔到氣?定係太擔心Jules

今集一見到Lexi就想笑 但又覺得佢好cute
不過Mckay事後發洩左落cassie度
但同埋好似有話mckay係鐘意cassie多人望 溝佢係覺得威啲?

Jules應該要同rue講下
佢究竟當rue係咪朋友果隻鐘意jules之前又冇sheshe過
btw幾鐘意泳池場戲jules著埋套天使衫講romeo and juliet對白好吸引
頹廢飲醉jules
開頭我仲以為mckay照完鏡之後會趕Cassie走,點知係仆佢
本身覺得佢個故仔最悶 而家俾人搞完又幾想睇佢之後會點樣

佢都真係當Cassie係女朋友,會同佢講心事,唔俾佢著得暴露不過都係好唔成熟,無照顧Cassie感受

突然醒起Romeo & Juliet都係R&J 唔好結局都一樣一齊死呀

跳舞Jules好索呀

但依家Cassie好似有左喎
Mckay d劇情今集都幾好睇,班人衝入黎果度呆左好冇面

雖然mckay本質唔係衰 但好多關鍵位都對cassie幾差話佢著得暴露果度都係怕比人講閒話
rules今集幾個scene都parallel返romeo&juliet套戲

佢個頹天使look好正

搭單講下 Netflix 套 When They See Us
以為好似係ACS OJ咁風格還原單案
點知原來咁煽情
雖然好似過分洋蔥
但班演員好好 特別Korey好出
難怪有得提名 可以一睇
有冇睇the act
呢套又係黑馬
醒起Dark S2都未睇

見上面講開真人真事諗起今年睇左呢套都幾好睇
when they see us又係黑人真人真事慘案 好似hit到拎哂光環果type暫時未有興趣睇
終於清咗KE 同 Fleabag
KE 查案條線其實真係冇咩性趣
但最尾15分鐘救返

Fleabag 最尾 byebye
同埋Moriarty都值得男配提名㗎
相反我覺得套劇最尾10分鐘跳左樓
Fleabag一諗起又想喊當時睇喊到紅都面哂
Eve 變 V 呢個idea 幾正 同埋最尾v示愛

me to killing eve s2: i thought you were special
V好慘
BLL似乎冇想像咁得喎
加上S1神級end 咗
為唔為梅姨開好
定留個美好印象算
S2頭幾集好好睇,睇完會覺得係有需要拍S2
不過上兩集開始有少少冇方向 同埋每集太短有d碎濕濕既感覺
應該係因為幕後果單野
未睇finale 但暫時我覺得值得睇
但如果同S1比就難d啦, 始終S1有單mystery做主線 最尾又爆得精彩啲
咁都係放入冷宮先
睇ST同Dark先
8月Netflix仲有GLOW, Derry Girls, Mindhunter 同 Sacred Games 新季
仲有套講AV 嘅日劇都有性趣
追唔哂

但我覺得S2都好睇繼續當係HBO版靚太咁睇 追得幾開心
其實S1未到finale爆之前都係差唔多感覺
不過S1多左perry同nicole & 心理醫生對手戲,今季心理醫生d scene冇上季咁高質

8月繼續主力留守HBOSuccessionrighteous gemstones
Janelle Monáe Cast in ‘Homecoming’ Season 2, Replacing Julia Roberts
https://tvline.com/2019/07/23/janelle-monae-homecoming-season-2-cast/
呢套野冇咗大口茱 esmail又走埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞