美劇集中討論區 (30) Succession S2 | Euphoria | Handmaid S3

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

Like by jodie comer

特登走去like lexi 仲要係今個look
除左識貨之外都唔知講咩好

Like by jodie comer

特登走去like lexi 仲要係今個look
除左識貨之外都唔知講咩好
今日集Handmaid見賽後反應好似好好睇
個個睇完勁興奮
今晚仲諗住開BLL finale依家又搞到想睇handmaid
The Boys - Final Trailer | Prime Video
https://www.youtube.com/watch?v=tcrNsIaQkb4
有冇睇中邊條女

睇左BLL finale ,冇乜特别嘅感覺
Chernobyl E1....
真係好好睇
啲高層好仆街推啲下屬去死
啲市民好慘
nate's costume
end up in jail
you didn't see graphite on the ground
because it's not there!!!!!
個個睇完勁興奮
今晚仲諗住開BLL finale依家又搞到想睇handmaid
睇左BLL finale ,冇乜特别嘅感覺

我都睇左
所以S1 finale拍到神枱級,開S2注定係會比人彈
唔係好差, 又唔可以話好鐘意
唔理法庭戲唔現實但睇nicole kidman一巴巴打落梅姨度覺得好過癮
有幾個位有啲突然 但so far都算收貨
冇後悔睇左S2 都冇覺得S2毀左S1當後續睇都起碼叫有個closure

但睇完覺得bonnie同renata bad end咗
其他3個就happy end
nate's costume
end up in jail

想講佢根本冇cosplay過
The Crown Season 3 to air in November according to Tobias Menzies

Finally

Lexi呢下駁唔到
死都要話有core
下屬明明話已經炸爛咗
睇完trailer好似幾好笑咁,應該會追
今集被迫扑嘢睇到好壓抑,事後用金句寸Fred大快人心,個尾就曙光初現,個plan好有希望
The Crown Season 3 to air in November according to Tobias Menzies

Finally
[img]https://media.giphy.com/media/FoH28ucxZFJZu/giphy.gif[img]

今年HBO d劇接住追,冇停過
條廢老係要推人去死
不如衝埋去打佢幾拳
比士兵殺算啦
次次都係用同1條屎橋
遲早紙包唔住火
比假口供果到真係好委屈

咁撚鍾意玩CP
比個"告白"(日本戲)treatment佢
有冇睇westwod 新預告
其實最後但幕冇話邊個bad end,大家都一齊bear返個consequences. 梅姨都唔係捱打,有幾幕以為佢會反擊到

https://www.youtube.com/watch?v=KqJRIQO7sqw
睇完trailer好似幾好笑咁,應該會追

對個題材幾有興趣
應該幾好笑有D期待
btw有一下閃過
有人話呢個係justin theroux有份拍
個個睇完勁興奮
今集被迫扑嘢睇到好壓抑,事後用金句寸Fred大快人心,個尾就曙光初現,個plan好有希望

頭先lunch睇左半集
lawrence安撫mrs lawrence果度睇到我眼濕咗少少佢地兩個好正
今晚返去睇埋後半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞