【戰術討論】金鐘對我哋不利,會否有更好據點?

1381 回覆
1828 Like 45 Dislike
全港邊度有
再承上cm
以演藝為據點,龍和隧道、海富以及中信作為最前線,分域碼頭街、告士打道作後方有無得諗?

我無嘢講
我要見律師
我唔解鎖電話
我唔簽任何文件
我要去醫院驗傷
行動升級,必然對建築身設施進行破壞,試問有咩地方比金鐘更合適,大家天放膽去落手?
金鐘=送頭
各勇武BE WATER
行動升級,必然會對建築身設施進行破壞,試問有咩地方比金鐘更合適,大家會放膽去落手?
你去金鐘以外其他地方點行動升級,對準政權?

大家討論果時記住721行動升級

水砲車,金鐘地形唔好只係另類包裝既失敗主義
分散兵力,驚比人打得唔夠呀?

我無嘢講
我要見律師
我唔解鎖電話
我唔簽任何文件
我要去醫院驗傷
行動升級,必然會對建築身設施進行破壞,試問有咩地方比金鐘更合適,大家會放膽去落手?

點解最細?又係唔開會論呀?

我無嘢講
我要見律師
我唔解鎖電話
我唔簽任何文件
我要去醫院驗傷

根本有班人好驚比人再衝突政府機構所以不停叫人轉地方

我無嘢講
我要見律師
我唔解鎖電話
我唔簽任何文件
我要去醫院驗傷

我無嘢講
我要見律師
我唔解鎖電話
我唔簽任何文件
我要去醫院驗傷
咁不如講下你去其他地方諗住點行動升級?
不如你講下唔去金鐘點行動升級
維穩最新風向:戒嚴,失敗搵路走,水砲車,唔好去金鐘
https://lih.kg/1322006
叫唔去好金鐘班友仔只係帶風向,唔好再係金鐘有衝突咋,冇諗過其他地方係唔係可以行動升級,總之邊度都得,金鐘唔可以

維穩最新風向:戒嚴,失敗搵路走,水砲車,唔好去金鐘
https://lih.kg/1322006
直接d 拿下特首禮賓府
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞