【戰術討論】金鐘對我哋不利,會否有更好據點?

1381 回覆
1828 Like 45 Dislike
打狗唔係重點 但我地會比狗打係重點
唔好去金鍾啦
1.冇道具
2.空曠 佢地出水炮出彈乜都得真係去送頭
3.冇乜民居 冇人返工 =任打
4.立法會衝完再衝都係同一個觀感
姐係=哦 佢又衝啦

同埋我地主要都係表達訴求 點解要限死一個地方 佢依家就算有不反對係咪都打鳩你先 去其他地方比人睇下啲狗幾仆街都好
同諗我諗啲人都係跟大隊唔會話民陣定咗就一定去嗰到唔係唔出
其實會唔會諗下一次開幾條戰線,例如金鐘,TST,MK,加多個新界區
1.可以界咁D狗去其他地方,等佢地戰力冇咁集中,我當一個區留返100隻狗睇,都冇左差唔多2000隻狗,再分幾隊係唔同地方,威脅會唔會冇咁大
2.我見有時太多人係金鐘,變左有D人手多左出黎,行行企企,咁不如用D人手開條新戰線,理由同上
3.有D手足成日都話遠/唔識路/唔知點走等,咁佢地可以揀返熟悉D既區黎做,方便D做事或者散水,依排次次散完都比人查車又剩,起碼有D唔洗下下住紅VAN過海咁危險
歡迎討論
結論: TST
睇選票咪知
其實依家個個都知政府係傀儡政府,真正幕後黑手 係中聯辦,共產黨

如果係西環開波,有冇得諗
唔要金鐘 唔要送頭
推到要民陣睇到
銅鑼灣有商廈有民居(而且附近市民大多偏黃),又多公共設施再加上購物區。遇著星期六、日仲有大把唔同國藉姐姐開P。值得考慮。
岩呀
唔好再比佢地覺得唔落場就事不關己
力推尖沙嘴
深水埗 有冇得諗
尖沙咀除咗清真寺
仲有個重慶大廈
入面成堆嚤囉差
南亞過深水埗
而呢堆印度人仲係有錢人
喺重慶、美麗都大廈
開鋪頭/賓館/無牌民宿床位
喺街鋪開洋服店
唔撚講得笑

商場方面
有美麗華同大劉至愛---The One
唔知會係pp定新城市翻版?
西中聯辦遲早都要去,警告佢地咪撚再搞香港
佢一射中遊客
影響成個旅遊業

而且K11樓上
名鑄 豪宅嚟喎
隨便發狗癲嘅話一陣打中有錢人

(其實上次邊個提議去旺角?)
舊立法會,當時既政府冇咁腐敗,果到係香港起點,新既起點都應該係果到開始
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞