Samsung Galaxy 集中討論區 ( 54 )

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
android 個 face unlock 垃圾黎
用你張相都解到
最好用返 fingerprint
似乎真係跟機嗰個最薄, 但我唔鍾意佢網紋同痴指模
跟機個好滑, 成日驚跌
後來買左原廠後面有支架個款
有冇巴打收s10+ 幻鑽銀128gb

近期等錢用 要放機
靚仔 用得一個月都冇咁滯 有保養單 冇盒
silicon 手感我唔喜歡, 好似擦膠

上網見到有隻carbon fiber 好似幾薄, 話0.65mm. 但睇D相又好似同返跟機透明差不多. 重點係要50USD
S10 用唔用到一日?
仲有 依家邊到出s10低

iPhone se用左三年用家
試左A80 demo,轉前轉後要一秒

但前鏡玩廿次之後hang左
而家通常邊度買機好
有S2附近年代即iPhone 4舊機

可以到豐澤Samsung店 trade in,default回收價加400

另可用加10%機價買兩年保
唔知點解突然唔識save raw, 之前無事架
而家通常邊度買機好
有S2附近年代即iPhone 4舊機

可以到豐澤Samsung店 trade in,default回收價加400

另可用加10%機價買兩年保

請問 s9 trade in s10 有冇加 400 蚊 優惠?
有既話就去豐澤買
sunmobile
S9 你先問回收價同dcfever價,我覺得你自己賣掉再去用$50買部iPhone 4會著數少少
終於換咗9蚊貼,勁神奇明明對過同張Max Shield一樣大,但黐咗落去之後上下左右全部飛邊
輕度用都 ok
尋晚係SUNMOBILE 出左S10+ 8+128 白色
用落真係好爽....影相同打機
想問下如果想將IOS whatapp d紀錄過番去an度 用邊個app 整會方便d
thanks
係咪電訊商好過大鋪
利申 好耐無買過機
不嬲都唔得喎,所以先要用youtube vanced嘛
係咪卡住咗
想問下用左e octopus之後張實體卡仲用唔用到
即時失效
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞