Samsung Galaxy 集中討論區 ( 54 )

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
咁奇怪,我暫時未有,試下用紙巾濕啲酒精睇下甩唔甩
我都無講到呢點,咩自家設計啊?你上面cap個圖我有冇講過,你宜家就係搬龍門畀我睇到啦。
你咁鐘意搬龍門,我順你意,拋個波嚟問你,資料你搵,咁三星ODM嗰幅圖到點解ODM貼牌代工 2019上半年 聞泰升幅加咗5%之多?你解我聽。你既然咁鐘意屈我話我講自家設計
我啱啱換咗貼,到時出現嗰陣再試下啦
你係要張件事簡單複雜化,我最初問,三星惠州主力生產note10,咁惠州縮細或關閉之後,三星旗艦機會唔會返南韓生產? 我見你回,你咪講吓你意見囉…係你兜兜轉又搬龍門又想屈我,都唔知你想點 。奇奇怪怪
我見有線新聞組講最後一間三星手機廠疑要關閉徛先問啫,你自己想太多咋
除左原廠殼 有無邊隻手機殼係啜手啲 但又係防撞

support 個人八達通?
我都係 部S10 跌左落水 拎上黎想FING走D水

點知聽到入面好似有粒野
相機有ois
搖嘅時候會郁
想問痴左mon貼係咪用唔到指紋解鎖?
有冇人知送嗰三嚿水 八達通金額要點樣先拎到 喺samsung個網登記咗 好耐都收唔到
自從up完成個月無用gcam
都無用...
搞到del & refund 左本身果張 點知唔得
好擔心西鐵入閘出閘成日fail問題。。。
唔敢轉住
過多2個月note10出就知啦,人地咁大間廠撒出中國有哂部署,中美貿易戰咁敏感時期好多野都要機密
想知學生個張係咪都轉得,照有返學生優惠🤣? 定係當我成人嘅個人八達通?
學生唔轉得
學生優惠過咗期應該得啩
頂佢
咁我過埋10月31先轉
見到Apple watch 會support 八達通,希望Galaxy watch 將來都會support 啦
有冇人教下我A40S點Cut圖,通常能源制+主目錄鍵就Cut圖,但佢唔得
電源 加聲音減?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞