Samsung Galaxy 集中討論區 ( 54 )

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
why not both
有無人部s10 個wifi好慢
同一個wifi我部ipad 91mb download speed
s10 得20mb
係你條傻閪以為退samsung pay入面既smart octopus要親身去搞 攞佢黎做原因話smart octopus好麻煩咋
fact都唔撚check就屌 柒完唔認仲屈我帶你遊花園?你塊面皮厚過你老母塊鮑皮

實體卡唔洗煩?
你估個個人都似你有個電話case放你張白卡同八達通?
我裸跑開又要特登買case裝張八達通先模擬到smart octopus

假設移民以後唔用八達通又要親身去港鐵站退卡, 退完又一手大餅
smart octopus退完上網填form就一張支票寄上門口

邊樣煩啲?
各位巴絲,我唔見咗隻buds 既充電盒,求問會唔會有巴絲隻Samsung buds,本身無用,或者掉左個耳機,得番個盒,如果係既話可唔可以放畀我
關我乜事?我只用旗艦機
a80個價唔太合理

其實你個白卡佬除咗有精神病之外係咪仲有讀寫障礙?
幾十隻字既reply都要打三次
又打錯喎!你又講多次啊?

咁samsung pay smart octopus 關我乜事?我唔學得你哋完全將私穩同行蹤再開放啲
我block柒咗條白卡佬啦, 而家佢睇到我 我睇唔到佢, 可以得閒單打下

我都幾肯定佢係現實生活一事無成、成日自己坐埋一邊口up up覺得自己最撚醒嘅嗰種垃圾廢老
佢係四圍入post 為反而反, 唔限牌子架
好好地一個電話post可以扯到奴性用家習慣姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞