Samsung Galaxy 集中討論區 ( 54 )

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
我都係特登開左張八達通
之前登記仲有300蚊增值送仲未送
依家有得用返個人八達通,je係玩鳩我
Sony無咗M系好耐喎! 三星新系列M系賣去,印尼、菲律賓、泰國南亞地區新系列,出貨量資料呢?
今年頭三星發表M系一連串型號由M10 - M90。
香港唔賣唔代表無咗呢個系列架
可以
delete and refund
之後去佢個網登記
再等收支票
所以?
我用9蚊貼同水凝貼都有個問題
就係用咗一排就會有啲透明、類似幼沙咁大粒嘅嘢喺塊貼上面
有冇人知道係乜嘢嚟,同埋點樣清理
你A系惠州,咁M係咪聞泰odm代工? 就算睇你上面圖表,三星今年上半年都由3%急升5%去到8% 主要係wingtech
有冇手足用唔到google pay比錢

係咪開左smart octopus 就用唔到google pay

求救
唔怪得之 d 對話咁熟口面
原來我睇過

中階機黎講 係咪無一部可以贏到Samsung A70
http://lih.kg/PdFktV
#57 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
nfc default 要揀 google pay
個到係預計黎....而且全年為單位作比較

A系柒完,呢家為左挽回小小面子
拉到去印尼賣既機
柒完係要唔斷氣拎返喳沙

由屈A系因為樣似所以係貼牌代工
到屈三星係貼牌代工廠大戶
到最後發現只佔3%,乜都錯乜都柒
好難得有個人可以傻得咁勻旬,仲咁專注研究

我無啦啦要比廿蚊開返仲要等
係咪要揀呢個

呢個係 for smart octopus
你出上一頁
揀 tap and pay
揀 Google pay 做 default
佢根本就一步一步想撩返黎講
但又唔敢推個自己柒完既post
咪係到扮哂關心d機係邊到產囉

我又忍唔到手引佢繼續show智商
你搵唔到資料就算,又耍一招想話我柒,又想凝造我係暴徒搗亂分子?玩林尊條詭計?你上返去睇我最初問乜,惠州如果執埋,以後三星旗艦手機仲有冇機會係南韓生產啊,你話note10仲係惠州,之後咁發展到你呢一次回覆。 南韓生產你嘅意思係唔好?要中國惠州先係好咁?
挑,你咪又係搵唔到資料指證
我有搵到架喇,我畀面你,由你搵出嚟,免得你以為我搗亂…結果無啦啦你都想屈我啦,明明傾得好地地…
你呢啲真係典型搬龍門
明明就係自家設計,又唔肯認自己講錯,無啦啦扯到第二樣「如果執埋,就…」嗰啲根本係你自己FF,同討論嘅嘢無關
話時話每次見到你都係喺度攻擊Samsung,點解你仲要用?你有咩一定唔係大陸廠代工嘅好推介呀?
咁睇嚟巴打唔啱用note系列
s10e 對你嚟講會唔會太細
budget鬆動直接揀s10+最好
近排睇左好多s10+既片 睇到好心動 但諗緊等唔等埋note10 出再諗
你幾時加卡?
人地講左唔係即刻發放回贈
回贈係第二個巴打 唔係我
可惜有呢個限制同埋粒U 應該係 exynos
如果唔係真係抵吊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞